OPGELET: Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Angelbird AVpro CFexpress MK2 Type B 1 TB

Artikelnummer: 9120056585892
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Angelbird 1TB AVpro CFexpress MK2 Type B 1785MB/s geheugenkaart is ontworpen voor het vastleggen van RAW-video- en fotobestanden met de hoogste bitsnelheid met resoluties van 6K, 8K en 12K+ door constante betrouwbare prestaties te leveren. De CFexpress geheugenkaart heeft een opslagcapaciteit van 1TB en gebruikt de PCIe 3.0 x2-bus voor maximale leessnelheden van 1785MB/s en een maximale schrijfsnelheden van 1550MB/s.


Adaptive Power en Advanced Thermal management
Wanneer je langdurig video-opnamen of in burst-stand foto's maakt met grote hoeveelheden aan data en hoge gegevenssnelheden kan je camera oververhit raken. Adaptive Thermal Management-technologie beschermt je kaart en inhoud tegen de gevolgen van oververhitting.

Deze kaart is voorzien van Adaptive Power Management-technologie die ervoor zorgt dat de kaart en je data in het geval van plotselinge stroomuitval worden beschermd tegen mogelijke schade of verlies van je opnamen. De Angelbird AVpro CFexpress MK2 geheugenkaart is schok-, stof-, water- en röntgen-bestendig en bestand tegen extreme temperaturen.


Snelle processor
De Y2-processor zorgt voor de kracht die nodig is om de grote hoeveelheid aan RAW foto's en 6K, 8K en 12K+ RAW video data te verwerken tijdens opnamesessies.


Stable Stream-technologie
De Stable Stream-technologie zorgt ervoor dat de snelheid tijdens het maken van video-opname of continu-opnamen niet vertraagt of onderbroken wordt. De Angelbird 1TB AVpro CFexpress MK2 Type B schrijft met een maximale snelheid van 1550MB/s gegevens weg en ondersteunt een consistente schrijfsnelheid van 1300MB/s voor langdurige opnamen over de hele capaciteit van de kaart.

 

Kenmerken

  • Opslagcapaciteit van 1TB
  • Superieure prestaties met overdrachtssnelheden tot 1785MB/s (lezen)
  • Maak langdurig 6K, 8K en 12K+ RAW opnamen
  • Maakt gebruik van PCIe 3.0 x2-bus en Y2-processor voor ongeëvenaarde snelheden
  • Schrijfsnelheden tot 1550MB/s
  • Bedrijfstemperatuur -10°C tot 70°C
  • Opslagtemperatuur -20°C tot 85°C
0 sterren op basis van 0 beoordelingen