OPGELET: Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Angelbird AVpro CFexpress SX Type B 160 Gb

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

AV PRO CFexpress SX Type B

Met 160 GB biedt de AV PRO CFexpress SX een ideale capaciteit voor fotografen die de snelheidsvoordelen van geavanceerde camerasystemen (zoals de Canon EOS-1D X Mark III of de Nikon Z 9) willen benutten en tegelijkertijd gedetailleerde foto's en non-stop continu hoge-snelheidsopnamen van actiesporten, wildlife, mode of nieuwsreportages in 8K+ RAW en gecomprimeerd tegelijkertijd willen vastleggen. Met een gegarandeerde blijvende schrijfsnelheid van 1480 MB/s kun je non-stop, bufferloze burst-fotografie over de gehele capaciteit van de kaart verwachten.

De combinatie van snelheid en capaciteit van de AV PRO CFexpress SX positioneert hem ook als een aantrekkelijke optie voor wie werkt aan de productie van videoclips met hoge beeldsnelheid die een hoger niveau van kwaliteit en detail vereisen.

Dit is een high performance kaart met extra GB als buffer op de kaart (250gb met slechts 160gb geformatteerd voor gebruik - dit betekent dat zelfs na een paar jaar je volledige capaciteit te houden als er cellen sterven), met de pro-fotograaf in het achterhoofd, meestal hoge sequentie (15/20fps) op grote capaciteit (40-50 mpix)
Dus dit is uw kaart als fotograaf van bvb (sport)evenementen die met de nieuwe generatie Nikon Z9 / Canon R5-type camera fotografeert.

 

Belangkrijkste kenmerken AV PRO CFexpress SX Type B

  • Goedgekeurde constante schrijfsnelheid van 1480 MB/s: ondersteunt non-stop continu fotograferen gedurende de volledige capaciteit van de kaart
  • Stable Stream™: garandeert ononderbroken lees- en schrijfprestaties voor high-definition resultaten
  • Y2 Super Processor: biedt uitzonderlijke verwerkingskracht voor het maken van RAW-video en -foto's
    Adaptief energiebeheer: verbetert de werkingsduur van de accu van de camera
  • Geavanceerd thermisch beheer: beschermt de kaart tegen oververhitting
  • 3 jaar beperkte garantie: kan worden verkregen door de Angelbird-website te bezoeken en het product binnen 30 dagen na aankoop te registreren
  • Gegevens herstelservice op hard- en softwareniveau: geleverd door Angelbird in Oostenrijk
0 sterren op basis van 0 beoordelingen