OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Angelbird AVpro CFexpress XT MK2 Type B 330 GB

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Angelbird 330GB AVpro CFexpress XT MK2 Type B 1785MB/s geheugenkaart is ontworpen om langdurige 12K+ RAW-opnamen te maken door constante betrouwbare prestaties te leveren. De CFexpress geheugenkaart heeft een opslagcapaciteit van 330GB en gebruikt de PCIe 3.0 x2-bus voor maximale leessnelheden van 1785MB/s en een maximale schrijfsnelheden van 1600MB/s.
Adaptive Power en Advanced Thermal management
Wanneer je langdurig video-opnamen of in burst-stand foto's maakt met grote hoeveelheden aan data en hoge gegevenssnelheden kan je camera oververhit raken. Adaptive Thermal Management-technologie beschermt je kaart en inhoud tegen de gevolgen van oververhitting.

Deze kaart is voorzien van Adaptive Power Management-technologie die ervoor zorgt dat de kaart en je data in het geval van plotselinge stroomuitval worden beschermd tegen mogelijke schade of verlies van je opnamen. De Angelbird AVpro CFexpress XT MK2 geheugenkaart is schok-, stof-, water- en röntgenbestendig en bestand tegen extreme temperaturen.


Snelle processor
De Y2-processor zorgt voor de kracht die nodig is om de grote hoeveelheid aan RAW foto's en 12K+ RAW video data te verwerken tijdens opnamesessies.

Stable Stream-technologie
De Stable Stream-technologie zorgt ervoor dat de snelheid tijdens het maken van video-opname of continu-opnamen niet vertraagt of onderbroken wordt. De Angelbird 330GB AVpro CFexpress XT MK2 Type B schrijft met een maximale snelheid van 1600MB/s gegevens weg en ondersteunt een consistente schrijfsnelheid van 14800MB/s voor langdurige opnamen over de hele capaciteit van de kaart.


Kenmerken

  • Opslagcapaciteit van 330GB
  • Superieure prestaties met overdrachtssnelheden tot 1785MB/s (lezen)
  • Maak langdurig 12K+ RAW-opnamen
  • Maakt gebruik van PCIe 3.0 x2-bus en Y2-processor voor ongeëvenaarde snelheden
  • Schrijfsnelheden tot 1600MB/s
  • Bedrijfstemperatuur -10°C tot 70°C
  • Opslagtemperatuur -20°C tot 85°C
0 sterren op basis van 0 beoordelingen