OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Angelbird CFexpress Cardreader MkII

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het uitgangspunt van Angelbird was eenvoudig: creëer een stand-alone CFexpress Type B kaartlezer die bestanden kan off loaden tegen onbeperkte snelheden, zich kan aanpassen aan een on-the-go workflow met een solide bouw en stabiliteit in elke situatie, en die ook veilig op elkaar kan worden gestapeld in lijn met Angelbird's familie van kaartlezers.

De Angelbird CFexpress Type B Card Reader MK2 verwerkt gegevens met behulp van een USB-C 3.2 Gen 2x2, 20 Gb/s en is fysiek compatibel met elke Thunderbolt 3/4 kabel. Ze hebben ook antislip rubberen pads opgenomen voor extra stabiliteit tijdens gebruik of het werken op ongelijke oppervlakten. De Solid Connect™ verzonken aansluiting zorgt voor een veilig aansluitpunt en minimaliseert slijtage. De kaartlezer wordt geleverd met een USB-C naar USB-C kabel (50 cm) en een USB-A naar USB-C adapter ter ondersteuning van oudere computers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen