OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Angelbird CFexpress Cardreader MkII

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het uitgangspunt van Angelbird was eenvoudig: creëer een stand-alone CFexpress Type B kaartlezer die bestanden kan off loaden tegen onbeperkte snelheden, zich kan aanpassen aan een on-the-go workflow met een solide bouw en stabiliteit in elke situatie, en die ook veilig op elkaar kan worden gestapeld in lijn met Angelbird's familie van kaartlezers.

De Angelbird CFexpress Type B Card Reader MK2 verwerkt gegevens met behulp van een USB-C 3.2 Gen 2x2, 20 Gb/s en is fysiek compatibel met elke Thunderbolt 3/4 kabel. Ze hebben ook antislip rubberen pads opgenomen voor extra stabiliteit tijdens gebruik of het werken op ongelijke oppervlakten. De Solid Connect™ verzonken aansluiting zorgt voor een veilig aansluitpunt en minimaliseert slijtage. De kaartlezer wordt geleverd met een USB-C naar USB-C kabel (50 cm) en een USB-A naar USB-C adapter ter ondersteuning van oudere computers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen