Wij zijn heel de zomer gewoon OPEN! PASFOTO'S enkel op afspraak!

Benro 6-stops Glass filter Kit

€199,00 €159,00
Artikelnummer: FM-10ND64
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Filterkit 6-stops

Voor de fotograaf die alleen wil starten met het fotograferen met lange sluitertijden: een aantrekkelijke geprijsde set, bestaande uit de filterhouder (HF100) en een 6-stops grijsfilter (MAND641010).

HF100: de innovatieve aluminium filterhouder van Benro. Met deze filterhouder is het mogelijk om een polarisatiefilter te bedienen terwijl er andere filters zijn geplaatst. Naast het polarisatiefilter is er ruimte voor 3 andere filters van 100mm breed en 2mm dik.

We adviseren om de polarisatiefilters van Benro te gebruiken. Als er een filter van een ander merk wordt gebruikt, let er dan op dat deze maximaal 5mm dik is. Als deze dikker is, dan is het niet mogelijk om het eerste slot te gebruiken. U kunt dan slechts twee filters gebruiken. Houd er rekening mee dat de licht-afdichting (voor grijsfilters) alleen bij het eerste slot werkt.

Let op! Deze kit is universeel en bevat daarom nog geen lensring. De lensring moet dus apart worden aangeschaft!

MAND641010: Grijsfilter Master Series - ND64(1.8) - 6 stops

De Benro grijsfilters (ND-filters) zijn gemaakt van superglad gepolijst krasvast HD-glas en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen