OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Benro Beach Glass filter kit

Artikelnummer: FM-10BS
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Speciaal voor de fotograaf die veel aan de kust fotografeert: de Beach Starte Kit! Met de combinatie van een grijsverloopfilter met harde overgang (ideaal aan zee), een grijsfilter om de sluitertijd te verlengen en een polarisatiefilter om de weerspiegeling te verminderen en de lucht op te halen, heet u een mooie set voor de meest fantastische foto's aan zee. Maak een einde aan de overbelichte luchten, verbeter de kleuren en verminder reflecties. Daarnaast heeft u met deze set ook nog eens de mogelijkheid om de sluitertijd met maar liefst 8 stops te verlengen. Ideaal voor zijdezacht water of mooie 'trekkende' wolken.

Voor de strandfotograaf is er deze aantrekkelijke geprijsde set, bestaande uit de filterhouder (HF100), polarisatiefilter (SHDCPL82) een grijsverloopfilter (MAGND4H1015) en een 8-stops grijsfilter (MAND2561010). Verder leveren we er gratis de perfecte stevige tas bij om deze mooie spullen in te vervoeren (FB100S).

Let op! Deze kit is universeel en bevat daarom nog geen lensring. De lensring moet dus apart worden aangeschaft!

HF100: de innovatieve aluminium filterhouder van Benro. Met deze filterhouder is het mogelijk om een polarisatiefilter te bedienen terwijl er andere filters zijn geplaatst. Naast het polarisatiefilter is er ruimte voor 3 andere filters van 100mm breed en 2mm dik.

SHDCPL82: Polarisatiefilter - SHD CPL-HD ULCA WMC/SLIM 82mm

- Vlak gepolijst HD-glas zorgt voor minder breking van het licht en dus een zeer laag verlies aan resolutie

- Ultra-dun Schott B270 glas en dunne ring verminderen vignettering

- Japanse polarisatie-coating vermindert gepolariseerd licht

- 16-laags ULCA-coating vermindert de kans op flare en chromatische aberatie (transmissie = 99%@420-680nm).

- krasbestendig glas

- WMC-coating maakt het fiter water- en olie-afstotend en gemakkelijk reinigbaar

- degelijke messing ring

MAGND4H1015: Grijsverloopfilter Master Series Hard Edged - GND4(0.6) - 2 stops

Een grijsverloopfilter met een hard overgang, ideaal voor situaties met een hele strakke scheidslijn, zoals aan de kust. Het donkerste gedeelte houdt 2 stops licht tegen. Het filter is gemaakt van HD-glas (Schott B270) en heeft een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.

MAND2561010: Grijsfilter Master Series - ND256(2.4) - 8 stops

Een 8-stops grijsfilter dat de sluitertijden kan verlengen. Het filter is gemaakt van HD-glas (Schott B270) en heeft een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.

FB100S: Tasje voor het 100mm-filtersysteem. Hierin kunnen zowel de filterhouder als een aantal filters in worden opgeborgen. Het tasje kan worden bevestigd aan een riem o.i.d.

 

Let op: de ruimte tussen de bevestigingsschroefjes van de filterhouder is 10,3cm. Dit betekent dat de houder niet geschikt is voor extreem brede lenzen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen