COVID19 - We zijn OPEN! Gelieve voor aankopen die wat tijd vragen - indien mogelijk - op afspraak te komen. Pasfoto's ENKEL op afspraak!

Z7

Nikon Z Series

Nikon introduceert de Z7 en Z6, twee fullframe systeemcamera's met nieuwe Z-vatting. Door de grotere Z-vatting kunnen de lenzen kleiner gemaakt worden en kunnen nog betere optische prestaties gehaald worden! En Nikon zou Nikon niet zijn als ze er niet voor zouden zorgen dat je ook alle bestaande lenzen met F-vatting kan gebruiken op deze nieuwe mirrorless toestellen. Dat doen ze met een speciale adapter, zonder verlies van kwaliteit of AF-snelheid!

De Z7 en Z6 zijn uitgerust met een nieuwe full-frame Nikon FX-formaat BSI CMOS-sensor met ingebouwde AF met fasedetectie in het filmvlak en de nieuwste beeldprocessor EXPEED 6. De Z7 heeft 45,7 effectieve megapixels en ondersteunt een standaard gevoeligheidsbereik van ISO 64 tot 25.600. In combinatie met NIKKOR Z-objectieven bereikt de camera uitstekende scherpte en detail, helemaal tot aan de randen van het beeld. De Z6 is een FX-formaat camera met 24,5 effectieve megapixels die geschikt is voor allerlei soorten opnamen en een groot standaard gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 51.200 ondersteunt. Met superieure prestaties bij hoge gevoeligheden en full-frame 4K UHD-filmopnamen met volledige pixeluitlezing voorziet de Z6 in allerlei behoeften, zoals fotograferen in donkere omgevingen en filmopnamen.

Meer info over deze schitterende toestellen, kan je vinden op de website van Nikon.

We hebben een DEMO toestel van de Z50 en Z7 in de winkel!!! Kom gerust langs om die te voelen en testen!!!