OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Canon PowerShot SX740 HS Black

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Canon PowerShot SX740 HS is een compact camera met 20.3 megapixel sensor en maar liefst 40 keer optische zoom. De camera is voorzien van een supersnelle DIGIC 8 processor waardoor je filmt in UHD 4K met 60fps en foto's maakt met een snelheid van 7.4 beelden per seconde met continu AF.

Hoogtepunten van de Canon SX740 HS:

 • 20.3 megapixel 1/2.3" BSI-CMOS sensor
 • Supersnelle DIGIC 8 processor
 • Ultra HD 4K filmen met 60fps
 • Burst-opname van 7.4 beelden per seconde met continu AF
 • 5-assige beeldstabilisatie

Zoom Framing Assist
De Canon PowershotSX740 HS beschikt over Zoom Framing Assist, deze handige functie helpt je om het onderwerp terug te vinden bij ver inzoomen. Als je bijvoorbeeld inzoomt op een vogel of vliegtuig, wil je die nog wel eens uit het oog verliezen. Druk je vervolgens op de Zoom Framing Assist knop dan zoomt het beeld uit waardoor het onderwerp weer kunt lokaliseren. Laat je vervolgens de knop los dan zoom de camera direct weer in op het onderwerp!

40x optische zoom
Dankzij de lens met 40x optische zoom haal je veraf geleden onderwerpen moeiteloos dichterbij. Een functie die in vele situaties van pas komt! De 5-assige beeldstabilisatie zorgt er hierbij voor dat je foto's en video's zelfs bij ver inzoomen haarscherp blijven.

Compacte en licht
Met zijn gewicht van 299 gram is de Canon Powershot SX740 HS uiterst compact en licht, dus ideaal om eenvoudig in je zak of jas mee te nemen. Dit scheelt weer een grote cameratas mee sjouwen. De compact camera heeft een ergonomische handgreep met aan de voorkant een antislip-strook zodat deze niet zomaar uit je handen glipt als je snel die mooie plaat wilt maken.

Altijd de perfecte selfie met de Canon Powershot SX740 HS!
Het kantelbare LCD-scherm is ideaal voor het maken van de perfecte selfie. De zelfportret-modus maakt hierbij het resultaat nog beter. Door het scherm naar voren te klappen wordt deze modus automatisch ingeschakeld. Bij het foto's maken kun je instellingen veranderen zoals de huidtinten, onscherpe achtergrond en helderheid. Met de zelfontspanner heb je genoeg tijd om de juiste lach tevoorschijn te toveren of een vriend of vriendin in beeld te krijgen

Deel je foto's en video's van de Canon SX740 HS via je smartphone
Door de Canon Powershot SX740 HS via wifi of NFC met de Canon Camera Connect app op smartphone of tablet te verbinden deel je jouw foto's en video's eenvoudig met je familie en vrienden. Verbindt de SX740 HS via bluetooth met je mobiele apparaat om de camera op afstand te bedienen.

Kenmerken

 • 40x optische zoom
 • Supersnelle DIGIC 8 processor
 • UHD 4K video met 60fps
 • 180 graden kantelbaar LCD-scherm
 • Zoom Framing Assist
 • 5-assige beeldstabilisatie
 • Wifi, NFC en bluetooth
0 sterren op basis van 0 beoordelingen