CORONA: momenteel is de winkel UITZONDERLIJK GESLOTEN! Bestellen via de webshop kan natuurlijk wel! Klik op "CONTACT" voor meer info!

Leasing voor Nikon, Sony, Fuji, Sigma

Wij kunnen een leasing formule aanbieden voor zowel Nikon, Sony, Fuji GFX als Sigma materiaal zodat je voor grote aankopen het volledige bedrag niet in één keer moet ophoesten. Hieronder vind je wat informatie over de verschillende merken en formules, maar als je een offerte op maat wil, contacteer ons dan gerust!

Nikon

Nikon Pro Lease

Nikon Leasing programma voor een selectie Nikon producten - enkel geldig voor houders van een ondernemingsnummer.

Als professional werk je met het beste materiaal, zo bezorg je je klanten de mooiste foto’s. Maar hoe financier je de investeringen in nieuwe apparatuur wanneer de technologie steeds sneller evolueert?

Ontdek nu onze nieuwe leasingformule. Ze is beschikbaar voor elke gebruiker met een ondernemingsnummer en speelt volledig in op je professionele noden:

 • Je leaset je materiaal vanaf een totale aankoopwaarde van € 2.500 (EX BTW)
 • De looptijd bedraagt 36 maanden.
 • Na afloop van het contract heb je volledige keuzevrijheid: je betaalt de restwaarde en wordt eigenaar van het materiaal; of je bestelt nieuw materiaal.

Nikon denkt ook aan je gemoedsrust: alle geleased materiaal wordt automatisch verzekerd! Zo kan je je volledig op je werk toeleggen.

Nikon Pro Lease: enkel bij je Nikon PRO Dealer. Contacteer ons voor meer info!

 

Fuji

Fujifilm GFX Leaseplan

De technologische ontwikkeling gaat snel en brengt nieuwe en performante producten met zich mee, zoals bijvoorbeeld de GFX camera. We begrijpen dat een onmiddellijke aankoop niet steeds in uw budgetplan past. Langs de andere kant wenst u voor uw professionele activiteiten toch toegang tot de bijzondere mogelijkheden van deze nieuwe camera. Daarom stellen wij, in samenwerking met BNP Paribas, een interessante leasing formule voor met 0% interest.

Hoe werkt het?

 • Welke producten kan ik kiezen? Kies de GFX camera of een combinatie van de camera en toebehoren uit de productlijst in de folder.
 • Hoe lang bedraagt de leasingperiode? De leasingperiode is vastgelegd op 24 maanden.
  Voorbeeld met een aankoopprijs van 7.500 euro, ex BTW: Leaseprijs = 7.500 EURO/24 = 312.50 euro ex BTW/maand
 • Hoe vraag ik dit leasingplan aan? U kan uitsluitend terecht bij een van de Fujifilm GFX dealers. Wij zijn trouwens de ENIGE GFX Dealer in West-Vlaanderen! Bij ons kan je de leaseaanvraag indienen. Wij zullen je hiervoor een contract laten tekenen en sturen dit samen met een geldige copie van uw identiteitskaart naar BNP Paribas Lease Group. Er wordt u eenmalig een bedrag van 75 euro aangerekend voor de dossierkosten.
 • Wat na deze 24 maanden? Na 24 maanden heeft u een aankoopoptie. Deze bedraagt 5% van de initiële aankoopprijs.

Actievoorwaarden:

 • Totaal van de termijnen is gelijk aan het investeringsbedrag
 • Aanbod is enkel geldig bij de geautoriseerde Fujifilm GFX dealers. Zie www.fujifilmxseries.be
 • Looptijd is 24 maanden
 • Investeringsbedrag varieert van €1.000 tot € 100.000 (excl. BTW)
 • Maandbetaling vooraf middels SEPA domiciliëring
 • Aankoopoptie van 5%
 • Eenmalige dossierkosten van €75 (excl. BTW)
 • Aanbiedingen zijn steeds onder voorbehoud van de kredietacceptatie door BNP Paribas Leasing Solutions. N.V. - Verzekering verplicht 

Contacteer ons gerust voor meer info!

 

Sony Imaging Lease

Sony

Met Sony Imaging Lease heeft u altijd de beschikking over de nieuwste apparatuur van Sony. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanschafprijs, u betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag tegen 0% rente.

U hebt de keuze uit een huurformule en financiële lease.

Wat is de huurformule?
Wanneer u voor de huurformule kiest dan huurt u de apparatuur van onze partner BNP Paribas Leasing Solutions. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoeft u de apparatuur niet op uw balans te vermelden en de huurtermijnen alleen als kosten op te nemen in uw winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heeft u de mogelijkheid om met uw Sony Professional Retailer nieuwe apparatuur uit te zoeken.

In het kort:
• 0% rente
• Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand)
• BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
• Iedere twee of drie jaar een nieuwe financiering mogelijkheid waardoor u steeds gebruik maakt van de allernieuwste Sony apparatuur

Wat is financiële lease?
Wanneer u voor Financiële lease kiest kunt u eigenaar worden van de apparatuur aan het einde van het contract door het lichten van de aankoopoptie. Via de financiële lease investeert u in de apparatuur en spreidt de betaling over meerdere jaren. U vermeldt de investering op uw balans en schrijft hier zelf op af. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle leasetermijnen krijgt u van BNP Paribas Leasing Solutions de aankoopoptie aangeboden ter waarde van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze aankoopoptie bent u eigenaar van de apparatuur.

In het kort:
• 0% rente
• Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand)
• BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
• Koopoptie van 5% aan het einde van de leasetermijn

Meer info over Sony Imaging Lease vind je op www.sony.be/nl/lease

Sigma Lease

Sigma

SIGMA brengt het assortiment foto objectieven binnen handbereik van professionals. Dankzij de samenwerking met BNP Paribas Leasing Solution N.V. is de aanschaf van een high-end foto objectieven nu makkelijker en betaalbaarder dan ooit!

De voordelen van SIGMA Foto Lease
SIGMA Foto Lease biedt u de mogelijkheid om altijd te beschikken over de nieuwste objectieven uit de Art en Sports lijn. Onze leaseconstructie biedt u de volgende voordelen:

 • Geen zorgen over de initiële aanschafprijs
 • Lenen tegen 0% rente
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Investeren met fiscaal voordeel (geldt uitsluitend voor Financial Lease)
 • Iedere twee of drie jaar een nieuwe lease mogelijkheid, waardoor u gebruik kunt blijven maken van SIGMA's nieuwste foto objectieven

Zo werkt SIGMA Foto Lease
Stap 1: Kies één of meerdere SIGMA Foto objectieven

Stap 2: Vraag in de winkel naar de deelnemende objectieven

Stap 3: Kies de leaseperiode: 24 of 36 maanden

Stap 4: Kies voor Operational Lease of Financial Lease

Stap 5: De leaseaanvraag dient u in bij ons in. Om gebruik te kunnen maken van de SIGMA Foto Lease moet u langer dan 12 maanden zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikken over een geldig legitimatiebewijs. Uw maandbedrag berekent u eenvoudig door de verkoopprijs te delen door de door u gekozen leaseperiode (in maanden).
Wij dienen de aanvraag in bij BNP Paribas Leasing Solutions N.V. Na goedkeuring van uw leaseaanvraag stellen wij de leaseovereenkomst op.

Vormen van Lease
BNP Paribas Leasing Solutions biedt de keuze uit twee vormen van lease, Operational Lease en Financial Lease, hieronder zetten wij de verschillen tussen de twee vormen voor u uiteen.

Wat is Operational Lease?
Wanneer u voor Operational Lease kiest, dan huurt u de apparatuur van onze leasepartner BNP Paribas Leasing Solutions.
Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij zowel juridisch als economisch eigenaar van de apparatuur.
U hoeft de foto objectieven hierdoor niet op de balans te vermelden en de huurtermijnen mogen als kosten worden opgenomen in de winst- en verliesrekening.
Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heeft u de mogelijkheid om met uw SIGMA dealer een nieuwe selectie van SIGMA foto objectieven samen te stellen.
Wilt u de gehuurde objectieven liever aanschaffen?  Dan biedt BNP Paribas Leasing Solutions u een koopoptie van de objectieven ter hoogte van 5% van de aanschafwaarde.
Na betaling van deze koopoptie bent u eigenaar van set foto objectieven.

Wat is Financial Lease?
Wanneer u voor Financial Lease kiest wordt u zelf economisch eigenaar van de set foto objectieven bij aanvang van het contract.
Op deze manier investeert u in apparatuur en spreidt u de betaling over meerdere jaren uit. Omdat u zelf investeert kan de aanschaf van de set foto objectieven in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).
Voor meer informatie over de KIA kunt u contact opnemen met uw accountant of de Belastingdienst. U vermeldt de investering op uw balans en schrijft hier zelf op af. 
Na afloop van de overeenkomst en betaling van allle leasetermijnen, krijgt u van BNP Paribas Leasing Solutions de koopoptie aangeboden ter hoogte van 5% van de aanschafwaarde.
Na betaling van deze koopoptie bent u eigenaar van de set foto objectieven.

U betaalt per contract éénmalig €75,00 (excl. BTW) administratiekosten.