Flitsfotografie met Profoto - Zat 16/2, 14-17u

Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Er zijn nog plaatsen vrij!

In deze workshop leren we u de basis van creatieve flitsfotografie aan met Profoto flitsers. Daarnaast geeft Pascal Vandecasteele uitleg over de basistechniek van camera en belichten en de werking van de flitser.

Deze flitsworkshop blinkt uit in doorzichtigheid en is opgezet met het doel om een goede basis te leggen voor het leren omgaan met je reportage en studioflitser en het verkrijgen van inzicht in flitsfotografie.

Je zal merken dat flitsen niet moeilijk hoeft te zijn en dat je snel tot goede resultaten kan komen, zeker wanneer je je flitser los van je camera gebruikt. De technieken die je in de cursus leert, zullen je ook helpen om mooiere familiefoto's te maken met weinig materiaal. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. U mag er zeker van zijn, na deze opleiding zal u meteen aan de slag willen gaan met Profoto flitsers.

Voor deze Workshop heeft u een spiegelreflex of systeemcamera nodig inclusief standaard (zoom) objectief.

Locatie: de workshop gaat door in onze studio boven de winkel: Koning Albertstraat 13, 8210 Veldegem.

Wanneer: zaterdag 16 februari 2019 (2 sessies) van 10u tot 13u of van 14u tot 17u (telkens voor maximum 8 deelnemers). Gelieve in te schrijven voor de sessie naar keuze!

Kostprijs: € 60 maar je krijgt van ons een waardebon van € 20 en dus betaal je slechts € 40.

Uw inschrijving is pas volledig na ontvangst van bevestiging én betaling.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen