COVID19 - We zijn OPEN zonder afspraak - PASFOTO'S enkel op afspraak! WINKEL GESLOTEN van donderdag 13 tem maandag 17 mei 2021

EOL Fuji Instax SQ10 Square camera black

€199,00 €149,00
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Fujifilm Instax Square SQ10 instant camera
De Fujifilm Instax SQ10 Square combineert het plezier van een instant camera met de gemakken van een digitaal toestel. Uitgerust met een 1/4 inch digitale sensor schiet je foto's in hogere kwaliteit dan de analoge camera's. De SQ10 heeft geen moeite in situaties met weinig licht dankzij een minimale scherpstelafstand zijn geslaagde macrofoto's geen probleem. De camera heeft een rond symmetrisch ontwerp met een lens in het midden. De twee ontspanknoppen zijn niet alleen handig voor linkshandigen maar worden ook gebruikt om van opnamemodus te veranderen. De SQ10 is onder meer uitgerust met een automatische belichtingsregeling, mensherkenning en autofocus.

Intern geheugen en printen
Je kunt zo'n vijftig plaatjes opslaan in het interne geheugen. Met een optionele micro SDHC-kaart kun je duizend foto's per GB bewaren. Voordat je jouw foto uitprint op het vierkante fotopapier kun je er een van de vele filters op loslaten. Op het TFT kleuren LCD-scherm van 3 inch kun je elk resultaat van een nabewerking bekijken. Tevreden? Print de foto uit en na twaalf seconden heb je jouw creatie in handen! Deze hybride instax camera kan ook externe foto's uitprinten, eventueel bewerkt met de opties van de SQ10, dankzij de ingang voor een micro SD-kaart.

Vele nabewerkingsmogelijkheden met de SQ10
Voor of na het maken van een foto kun je effecten of filters instellen. Je kunt kiezen uit tien filters die elk hun eigen karakter aan jouw foto geven. Verder kun je de belichting en vignettering aanpassen. Het spelen met het vignettering-effect is ideaal bij portretten en stillevens, omdat de onderwerpen zich hierbij in het midden van de foto bevinden. De SQ10 heeft ook nog een aantal speciale opnamemodi, zoals dubbele belichting waarbij twee afbeeldingen worden gecombineerd tot een plaatje. De bulb-functie is handig voor nachtbeelden en lichteffecten. Houd de knop ingedrukt voor een maximale sluitertijd van tien seconden zodat de sensor zoveel mogelijk licht opvangt. Het is ook mogelijk om thumbnails uit te printen, waarbij de camera vier of negen afbeeldingen op één foto afdrukt.

Kenmerken van de Instax Square SQ10
Instant camera met 1/4 inch digitale sensor
Met 3 inch TFT LC-scherm
Print vierkante instant foto's van 62x62mm
Intern geheugen voor 50 foto's
Ingang voor micro SDHC-kaart
Minimale scherpstelafstand van 10 centimeter
Meerdere effecten en filters mogelijkheden
Digitale zoom van 2.4x voor de prints
Met statiefaansluiting

0 sterren op basis van 0 beoordelingen