Op zaterdag 25 september is de winkel in de namiddag uitzonderlijk GESLOTEN! PASFOTO'S enkel op afspraak!

Fuji Instax SQ20 Square camera black

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Fujifilm Instax Square SQ20 instant camera Zwart
De camera is uitgerust met een 1/5 inch digitale sensor en maakt foto's in hogere kwaliteit dan de analoge camera's. De SQ20 heeft geen moeite in situaties met weinig licht en dankzij een minimale scherpstelafstand van 10 centimeter zijn geslaagde macrofoto's geen probleem. De SQ20 is allereerste camera van de Instax-serie met 4.0x digitale zoom! De SQ20 is onder meer uitgerust met een automatische belichtingsregeling, mensherkenning en autofocus.


Ontwerp
De camera heeft een rond symmetrisch ontwerp met een lens in het midden en is voorzien van twee ontspanknoppen. Dat laatste is natuurlijk super handig voor linkshandigen! De lens van de SQ20 heeft daarnaast een spiegeltje waarmee je het opnamebereik controleert.


Intern geheugen en printen
Je kunt zo'n 50 plaatjes of 30 seconden filmmateriaal opslaan in het interne geheugen. Bewaar met een optionele micro SDHC-kaart duizend foto's per GB. Laat één van de talloze filters los op je foto voordat je hem afdrukt op het vierkante fotopapier. Op het TFT kleuren LCD-scherm van 2.7 inch bekijk je het resultaat van je nabewerking. Het gewenste resultaat? Print de foto en na twaalf seconden heb je jouw creatieve uitspatting in handen! Dankzij de ingang voor een micro SD-kaart print deze hybride Instax camera ook externe foto's, eventueel bewerkt met de opties van de SQ20.


Vele nabewerkingsmogelijkheden met de SQ20
Voor of na het maken van een foto kun je effecten of filters instellen. Je kiest uit 10 filters die elk hun eigen karakter aan jouw foto geven. Verder kun je de belichting en vignettering aanpassen. Het spelen met het vignettering-effect is ideaal bij portretten en stillevens, omdat de onderwerpen zich hierbij in het midden van de foto bevinden.

Opnamemodi
De SQ20 heeft ook nog een aantal speciale opnamemodi, zoals dubbele belichting waarbij twee afbeeldingen worden gecombineerd tot een plaatje. De bulb-functie is handig voor nachtbeelden en lichteffecten. Houd de knop ingedrukt voor een maximale sluitertijd van 10 seconden zodat de sensor zoveel mogelijk licht opvangt. Het is ook mogelijk om thumbnails uit te printen, waarbij de camera vier of negen afbeeldingen op één foto afdrukt.


Motion Mode
Met de Motion Mode heb je alle vrijheid om hét plaatje te schieten dat je zoekt! Maak een korte video van maximaal 15 seconden en kies hieruit de beste foto's om af te drukken. Onderdeel van de Motion Mode is het filter Sequence. Met dit filter maak jij van je foto's dromerige en dynamische plaatjes door meerdere foto's op elkaar te plaatsen.

Time Shift Collage
Met de Time Shift Collage maak je vier beelden met een vertraging en je hoeft hiervoor maar één keer op de ontspanknop te drukken! Met deze functie verkrijg je originele afdrukken met vier foto's met vertraging erop.

Collages
Maak prachtige collages met de Collage-functie. Maak verschillende foto's voor de vooraf verdeelde kaders en creëer op die manier de meeste originele afdrukken!

 

Kenmerken van de Fujifilm Instax Square SQ20

  • Instant camera met 1/5 inch digitale sensor
  • Met 2.7 inch TFT LC-scherm
  • Print vierkante instant foto's van 62x62mm
  • Intern geheugen voor 50 foto's of video van 30 seconden
  • Ingang voor micro SDHC-kaart
  • Minimale scherpstelafstand van 10 centimeter
  • Meerdere effecten en filters mogelijkheden
  • Digitale zoom van 4.0x voor de prints
0 sterren op basis van 0 beoordelingen