COVID19 - We zijn OPEN! Gelieve voor aankopen die wat tijd vragen - indien mogelijk - op afspraak te komen. Pasfoto's ENKEL op afspraak!

Fuji Instax SQ6 Square camera Graphite Gray

€139,00
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De eerste analoge vierkante instax camera, instax square SQ6, is een feit. De analoge camera slaat de brug tussen de vrolijke en kindvriendelijke instax mini 9 reeks, de arty instax SQ10 en SP3 square printer. Dankzij extra features loeren zelfexpressie en creativiteit steeds om de hoek, waardoor zelfs het alledaagse steeds op een unieke manier in beeld gebracht wordt.

 

Real life, beautifully squared

De insteek van instax blijft ook bij dit toestel ongewijzigd: instant foto’s zorgen voor instant fun. Niets leuker dan na een druk op de knop samen in spanning af te wachten tot het beeld op je foto verschijnt. Elke instax film print bevat een unieke en originele herinnering en zorgt voor een kleine portie tastbaar geluk, voor altijd geprint op een glanzende afdruk.

 

Omdat het aantal films per pakje gelimiteerd is, denk je als gebruiker meer na voordat je een foto neemt. Het gebruik van fysieke film geeft elke geprinte foto meteen een (emotionele) waarde, zo ook bij het gebruik van de nieuwe instax SQ6 camera, waarmee je vierkante foto’s kunt shooten.

 

Elegant en stoer design

Het elegant voorkomen van de instax SQ6 camera is retro en futuristisch tegelijk. Daardoor spreekt de camera zowel mannen als vrouwen aan. Het toestel is beschikbaar in drie kleuren: pearl white, blush gold en graphite gray.

 

Handige features

Deze compacte instant SQ6 camera zit boordevol fantastische must-try-functies en is misschien licht in gewicht, maar zeker niet in kracht. Door de toevoeging van extra handige features (zoals onder andere de double exposure functie) sporen de ontwerpers van de instax SQ6 camera de gebruikers aan tot zelfexpressie en creativiteit.

 

  • Auto Exposure Control

De high-performance flash berekent de omringende helderheid en past automatisch de sluitertijd aan. Daardoor stelt deze feature je in staat om perfecte momenten vast te leggen, zelfs in een donkere omgeving.

 

  • Selfie mode

Deze functie maakt het makkelijker om zelfportretten te nemen dankzij een klein spiegeltje op de voorkant van de camera en de perfecte belichting- en brandpuntsafstand regeling.

 

  • Double Exposure

Twee foto’s in één met een artistiek resultaat? Dan moet je de double exposure functie gebruiken, een techniek waarbij twee belichtingen worden samengevoegd in één foto. Hierbij verkrijg je arty en surrealistische beelden.

 

  • Kleurfilters

Met de drie kleurfilters in oranje, groen en paars creëer je in geen tijd een originele atmosfeer.  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen