OPGELET: de winkel zal op woensdag 11/12 uitzonderlijk al om 16u30 GESLOTEN zijn!!!

Fujifilm X-H1 body

€1.299,00 €899,00
Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: 1-5 dagen indien op voorraad in het magazijn of bij de leverancier. Klik op de groene knop voor meer info!

€ 300 directe korting op X-H1 body - tot 15 januari 2020

 

Met een 5-assig beeldstabilisatiesysteem is de Fujifilm X-H1 systeemcamera het nieuwe paradepaardje van de Fujifilm X-Serie. Deze in-body stabilisatie zorgt steeds voor stabiele beelden tot wel 5.5 stops. Zo fotografeer je nog langer uit de hand.

 

De highlights van de X-H1

  • Vijf-assige beeldstabilisatie
  • Met nieuwe filmsimulatie
  • Robuuste eigenschappen

 

Vijf-assige beeldstabilisatie
De X-H1 is als eerste camera uit de X-serie voorzien van de vijf-assige beeldstabilisatie. Fujifilm heeft hiervoor een twee keer zo accuraat meetinstrument ontwikkeld. Een nieuw veermechanisme onderdrukt nog beter de allerkleinste trillingen bij het gebruik van de mechanische sluiter.

 

Sensor en processor
De X-H1 is uitgerust met dezelfde sensor en processor als de professionele X-Pro2 en X-T2. Het garandeert je buitengewone beelden waarop je vrijwel ieder detail terugziet.

 

Robuuste eigenschappen
Het nieuwe vlaggenschip van de X-serie is stof- en spatwaterdicht. Het toestel kan ook tegen een stootje dankzij de magnesium behuizing. Je werkt tot temperaturen van -10 graden Celsius. De X-H1 is extra stevig gebouwd met een verstevigde lensmount en een krasbestendige laag.

 

Betere ergonomische vormgeving
De Fujifilm systeemcamera is uitgerust met een verbeterde en grotere greep. Verder heeft de ontspanknop een nieuwe bladveer. Dit levert meer comfort en grip op.

 

Stille camera
Het geluid van de mechanische sluiter is nog verder afgenomen waardoor je het toestel goed kunt gebruiken in situaties waarbij je als fotograaf niet onbedoeld de aandacht wilt trekken.

 

Eterna filmsituatie
De Eterna filmsituatie is een nieuwe gesimuleerde cineastische filmmodus. Deze filmsimulatie kent ingetogen kleuren en rijke schaduwtonen. Hierdoor nemen de creatieve mogelijkheden tijdens het nabewerken enorm toe.

 

'Flikker' reductie modus
Dankzij de 'flikker' reductie modus schiet je als indoor sportfotograaf beelden met een stabiele belichting bij het maken van foto's in burst modus. De TL-verlichting is geen probleem meer.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen