OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm X-100V Silver

Artikelnummer: D10701-S
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

De Fujifilm FinePix X100V compact camera heeft een tijdloos ontwerp met onder- en bovenplaten gefreesd uit een stuk aluminium. Dit resulteert in een verfijnde en klassieke camerabehuizing met een aantrekkelijk uiterlijk. De X100V biedt de perfecte combinatie van ontwerp en techniek die elke fotograaf blij maakt.

Enkele hoogtepunten van de Fujifilm X100V

 • 26.1 megapixel APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensor
 • Fujinon 23mm f/2.0 lens
 • X-processor 4 beeldverwerkingseenheid
 • Hybdride 0.52x optische zoeker met 3.69 megapixel OLED-zoeker
 • Filmen in DCI/UHD 4K
 • Tot 11 beelden per seconde

 

APS-C sensor en krachtige X-processor 4
Het hart van de Fujifilm X100V wordt gevormd door de X-Trans CMOS 4-sensor en X-processor 4-combinatie. Deze uitzonderlijke 26.1 megapixel sensor maakt gebruik van een back-illuminated ontwerp voor maximale beeldkwaliteit en dynamisch bereik, terwijl de unieke kleurenfilterarray moiré en valse kleuren tegengaat zonder dat er een optisch laagdoorlaatfilter nodig is. Deze uitstekende beeldeigenschappen worden aangevuld door de quad-core X-processor 4. Deze krachtig centrale verwerkingseenheid zorgt er niet alleen voor dat beelden snel en soepel worden verwerkt, maar dankzij een nieuwe algoritme zijn de AF-prestaties met nauwkeurige gezichts- en oogdetectie verbeterd tot -5EV.

Fujinon 23mm f/20 lens
De Fujifilm X100V is voorzien van een nieuwe 23mm f/2.0 lens om ervoor te zorgen dat de X-Trans CMOS 4-sensor elk detail haarfijn vastlegt. De lens is op diverse punten verbeterd voor een betere resolutie, lagere vervorming en verbeterde close-focus prestaties. Het is nog steeds even groot en is compatibel met oudere WCL/TCL-lensbevestiging. De lens heeft een brandpunt van 35mm in het 35mm-equivalent.

Beschermd tegen de elementen
De Fujifilm X100V is de eerste camera in de X100-serie die weerbestendig is wanneer deze wordt gebruikt met de optionele AR-C100-adapterring en het PRF-49 beschermingsfilter. Hierdoor is de camera beschermd in de meest uitdagende weersomstandigheden en ben je voorbereid voor dat moment wanneer het weer onverwacht omslaat.

Klassieke en intuïtieve bedieningselementen
De analoog geïnspireerde bedieningselementen van de X100-serie zijn een van de meest bepalende kenmerken. De knoppen voor belichtingstijd en sluitertijd zijn gemakkelijk te bedienen en dragen bij aan een prettige fotografie-ervaring.

Hybride optische en elektronische zoeker
De X100V heeft een enorm verbeterde hybride zoeker waarmee je snel en gemakkelijk kiest tussen de optische zoeker met 0.52x vergroting of de OLED elektronische zoeker met 3.69 megapixel. Met een beelddekking van 95% biedt de OVF parallax-corrigerende kaderlijnen om een onbelemmerde kijk op je onderwerp te geven. De EVF van de camera geeft een realtime weergave van het de beeld tijdens de opname.

Optimale combinatie van vorm en functie
Een primeur op in de X100-serie is het 2-weg kantelbare touchscreen met intuïtieve aanraakbediening wat je nog meer creatieve mogelijkheden biedt voor het kaderen en bepalen van de compositie.

Hoge resolutie DCI/UHD 4K-video
Met de Fujifilm X100V leg 4K-beelden vast met maximaal 30fps en full HD-beelden met maximaal 120fps om super slow-motion effecten te creëren. Heb je een hoge kleurnauwkeurigheid nodig dan kun je 10-bits 4:2:2 video opnemen via de HDMI-poort en de geavanceerde kleurreproductie-technologie van Fujifilm gebruiken om filmsimulaties zoals Eterna op je filmbeelden toe te passen. Bovendien beschik je over tal van opnamefuncties zoals "monochromatische kleur" om je creativiteit direct uit te leven op de beelden die je opneemt.

Filmsimulaties en effecten
De Fujifilm X100V beschikt over 17 digitale filmsimulaties waarmee je jouw foto's voorziet van de look van klassieke films. Je hebt de keuze uit filmsimulaties zoals Provia, Velvia, Astia, Acros en Eterna, of gebruik de nieuwe Classic Negative om een heel nieuwe vorm van creativiteit te beleven. Daarnaast beschikt de X100V over diverse effecten zoals color chrome effect, color chrome blue, korrel effect en meervoudige belichting.

Kenmerken van de Fujifilm FinePix X100V

 • Stijlvol en klassiek ontwerp
 • Nieuwe 23mm f/2.0 lens ideaal voor straat-, reportage- en portretfotografie
 • Hybride optische en OLED-zoeker
 • 26.1 megapixel APS-C X-Trans 4 CMOS-sensor
 •  X-Processor 4 beeldverwerkingseenheid
 • Klassieke en Intuïtieve bediening
 • 3 inch kantelbaar touchscreen
 • Uitstekende prestaties bij weinig licht
 • Verbeterde gezicht- en oogdetectie
 • Wifi- en bluetooth-connectiviteit
0 sterren op basis van 0 beoordelingen