OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm X-E4 body black

Artikelnummer: D10906-B
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De FUJIFILM X-E4 is de nieuwste telg in de X Series en combineert de beste kenmerken van deze reeks in één enkele camera. Een perfecte camera voor fotografen, videografen en content creators met resultaten waar ze echt trots op kunnen zijn.

Deze lichtgewicht camera is uitgerust met dezelfde 26.1-megapixel, X-Trans CMOS 4 sensor, een supersnelle autofocus (0.02 sec), en de fantastische kleurmogelijkheden van de professionele X Series camera’s. Dit maakt de X-E4 geschikt voor fotografen van elk niveau. De uitstekende beeldkwaliteit, het groot dynamisch bereik, het geweldig eindresultaat, zelfs bij opnames met weinig licht, worden gecombineerd met een eenvoudige bediening, uitstekende gezicht- en oogdetectie en een 180° kantelend LCD aanraakscherm. Dankzij dit alles is de X-E4 een plezier om mee te werken. Of je hem nu gebruikt om professionele kwaliteitsfoto’s mee te maken, of om 4K/30p video, super-slow motion of Full HD/240p beelden te filmen: de X-E4 is snel, handig en super tof om mee te werken.
 

De belangrijkste kenmerken:

Compact en licht, in een prachtig ontworpen body

Met een body van 364 g en 121.3mm x 72.9mm x 32.7mm is de X-E4 de meest compacte camera met verwisselbare lenzen. Om zijn gestroomlijnde design te behouden is ook het kantelbare LCD aanraakscherm zorgvuldig ontworpen.

Diverse functies en eenvoudige bediening

Het aanraakscherm kan ook naar boven en naar voor gekanteld worden tot 180 graden, zodat je heel wat composities kan maken vanuit een hogere of lagere hoek, inclusief selfies en vlog-stijl video’s. Bovenaan vind je een Shutter Speed knop (SS Dial) die zowel manueel als in programma modus (P) kan gebruikt worden wanneer je volledig automatisch wil werken. Alle knoppen zijn geplaatst om een zo ergonomisch mogelijk gebruik te verzekeren.

Professionele prestaties

Dankzij de 26.1MP “X-Trans™ CMOS 4” sensor en de hoge snelheid van de X-Processor 4 beeldverwerking krijg je een geweldig snelle autofocus (0.02 seconden). De camera volgt ook zonder moeite bewegende objecten dankzij een vooruitstrevend AF-tracking algoritme. Zo ben je op elk ogenblik paraat om je beelden te maken.

Uitgebreide functies voor perfecte video-opnames

De X-E4 maakt 4K/30P 4:2:0 8-bit video opnames op de interne media, of  4K/30P 4:2:2 10-bit video via zijn HDMI poort. De camera levert ook hoge snelheid HD-video aan 240fps, die gebruikt kan worden om snel bewegende voorwerpen 10x trager te herhalen.

Filmsimulaties

FUJIFILM zou FUJIFILM niet zijn, mocht er geen fraaie reeks aan filmsimulaties in de X-E4 beschikbaar zijn. In totaal vind je 18 mogelijkheden terug, inclusief de bekende Velvia en ETERNA Bleach Bypass

0 sterren op basis van 0 beoordelingen