OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm X-PRO3 BLACK

Artikelnummer: D10911
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Fujifilm is trots de komst van de FUJIFILM X-Pro3 camera aan te kondigen. De X-Pro Series is vanaf het eerste model (X-Pro1 in 2012) een bijzondere reeks camera’s geweest binnen X Series en heeft menig fan gemaakt, zowel bij professionele als amateurfotografen. De X-Pro Series is voornamelijk gegeerd voor documentaire- en reportagefotografie dankzij de klassieke zoeker, knoppen voor intuïtief gebruik en draagbaarheid van de camera.

De X-Pro 3 heeft een van de meest robuuste en duurzame bodies dankzij het gebruik van DuratectTM*1coating en titanium voor de externe delen, dit met een bijzonder goede sterkte/gewicht ratio. De camera heeft een unieke “Advanced Hybrid Viewfinder”, met verhoogde resolutie en luminantie. Nieuw is ook de “CLASSIC Neg” film simulatie (kleurnegatieffilm simulatie) die nog meer verschillende kleurtonen geeft aan de beelden. De X-Pro3 maakt gebruik van de 26.1MP “X-TransTM*2 CMOS 4” sensor en de “X-Processor 4” image processing engine, reeds toegepast in de FUJIFILM X-T3 en de FUJIFILM X-T30. Dankzij deze combinatie en de nieuwe firmware, werkt de phase-detection AF tot een luminantie van -6EV, bijna gelijk aan een pikdonkere situatie.


We zetten de belangrijkste kenmerken hier even op een rijtje:

  • Nog robuuster en duurzamer dankzij het gebruik van DuratectTM en titanium en een magnesium legering binnenin met speciale afdichting op 70 punten
  • Verbeterde Advanced Hybrid Viewfinder, eenvoudig te wisselen tussen OVF en EVF
  • Maximale performantie dankzij 4de generatie sensor en processor
  • Uitstekende beeldkwaliteit, een brede waaier aan film simulaties en andere effecten
  • Buitengewoon handig en draaibaar aanraakscherm
  • USB Type-C poort (USB3.1 Gen1), om de batterij te laden en data te transfereren
0 sterren op basis van 0 beoordelingen