Fujifilm X-T200 Silver + XC15-45mm

€849,00 €649,00
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

FUJIFILM DIRECTE KORTING: €200 directe korting
Actie geldig van 1 augustus tem 30 september 2020! 

De FUJIFILM X-T200 is het ideale maatje voor alle creatieve fotografen die kwalitatieve content willen maken voor hun verschillende kanalen. De camera is licht en compact, heeft een nieuw ontworpen EVF, snelle AF en gezichtsherkenning AF, kan 24.2MP stills tegen 8 FPS produceren en 4K UHD video opnames maken.
 
De nieuwe sensor en processor combinatie zorgt voor geweldige performantie. Bovendien heeft de camera een helder, groot en kantelbaar LCD aanraakscherm. Hierdoor biedt de X-T200 een gelijkaardige intuïtieve bediening als deze van een smartphone. De X-T200 weegt 370g, 80g lichter dan zijn voorganger, de X-T100, en kan de data ook zo’n 3.5 keer sneller verwerken.
 
De videomodus wordt ondersteund door een vernieuwde elektronische stabilisatie en HDR video modi. Bovendien is de camera uitgerust met enkele interne basisbewerkingsfuncties. Zo kunnen er snel stabiele, scherpe en goed afgewerkte video’s gemaakt worden. Alle video-opnames kunnen meteen van de camera naar de smartphone gestuurd worden, zodat er geen computer aan te pas hoeft te komen. Dus super makkelijk en snel deelbaar!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen