COVID19 - De winkel GESLOTEN maar thuisleveringen blijven natuurlijk mogelijk en ook afhalen is mogelijk op afspraak! Klik op "contact" voor meer info.

Fujifilm X-T3 Body Black

€1.299,00 €1.099,00
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 200 DIRECTE korting op deze X-T3! Promotie geldig t.e.m. 17 janurari 2021.

1. X-Trans CMOS 4: Dit is de APS-C-sensor met backlight en meer dan viermaal het aantal fasedetectiepixels dan de huidige modellen (*3), verspreid over het oppervlak. Hij biedt een hoge signaal-ruisverhouding en de laagste gevoeligheid van ISO160 ondanks zijn resolutie van 26MP. De autofocuslimiet bij weinig licht werd ook verhoogd tot -3EV, waardoor de AF-functie zelfs bij weinig licht goed werkt, bv. voor een tafereel met enkel kaarslicht.

2. X Processor 4: Deze processor bevat 4 cve’s om tot een beeldverwerkingssnelheid te komen die ongeveer 3 maal sneller is dan die van de huidige modellen (*3). Niet enkel de AF- nauwkeurigheid en de snelheid liggen bij deze processor gevoelig hoger, hij is ook de eerste ter wereld (*2) die video in 4K/60P 10bit aanbiedt, waardoor hij voldoet aan de noden van professionele videografen, in een spiegelloze camera uitgerust met een sensor in de APS-C-maat of groter. Hij is ook in staat om onmiddellijk complexe beeldverwerkingsopdrachten uit te voeren, zoals FUJIFILM’s unieke functies “Color Chrome Effect” en “Monochroominstelling”, waardoor een Warm Zwart/Koel Zwart-schakering gecreëerd wordt voor digitale opnames.

De X-T3 maakt gebruik van de volledige capaciteit van deze vernieuwingen en kan zijn prestaties zo aanzienlijk verbeteren.

(1) Hogere beeldkwaliteit: Hoogste niveau met een resolutie van 26,1MP voor de sensor in APS-C formaat. Bovendien is het ruisniveau even laag als bij de huidige modellen (*3), terwijl het aantal pixels groter is.
(2) Spectaculaire verbetering van de AF-prestaties: 1,5 maal snellere verwerkingssnelheid dan de huidige modellen (*3) om een snellere en meer nauwkeurige AF te bieden en gevoelig verbeterde AF- prestaties wat betreft gezichts- en oogdetectie dankzij de 2,16M fasedetectiepixels verspreid over het volledige kader.

(3) Belangrijke verbetering wat betreft het volgen van snel bewegende objecten: maakt continue opnames zonder black-out (*4) tot 30 fps terwijl men het comfortabele Live View van 60 fps gebruikt om het object te controleren.
(4) Videoprestaties voor professionals: ondersteunt zowel 4K/60P 4:2:0 10bit opnames met een interne SD-kaart als 4K/60P 4:2:2 10bit opnames via HDMI en deze kunnen tegelijkertijd gemaakt worden. Bevat ook de gespecialiseerde lmsimulatiemodus “ETERNA” voor video-opnames, populair bij de X-H1.

 

*1 X-TransTM is een handelsnaam of geregistreerd handelsmerk van de FUJIFILM Corporation. De sensor beschikt over een unieke, niet-periodieke lterreeks om het verschijnen van moirépatronen en valse kleuren te beperken zonder dat hiervoor een laagdoorlaat lter nodig is.
*2 Vanaf 6 september 2018, volgens de gegevens van FUJIFILM
*3 Vergelijking met de huidige modellen “FUJIFILM X-T2” en “FUJIFILM X-H1”
*4 Enkel beschikbaar bij gebruik van de elektronische sluiter

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen