OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm X-T4 Silver + XF16-80mm

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Fujifilm X-T4 is de ultieme allround systeemcamera waarmee je alle belangrijke beelden vastlegt, in haarscherpe 26.1 megapixel foto's en stabiele 4K-video's! De camera is onder meer uitgerust met een nieuwe mechanische sluiter, een verbeterd autofocussysteem en een 5-assige beeldstabilisatie.

Hoogtepunten van de Fujifilm X-T4:

 • 5-assige beeldstabilisatie
 • Nieuwe stille mechanische sluiter
 • Nog snellere autofocus
 • 4K video en full HD slow motion
 • Filmsimulatie Eterna Bleach Bypass
 • Uitklapbaar 3.0 inch touchscreen
 • Krachtige accu

5-assige beeldstabilisatie
Als eerste in de X-T-serie is de Fujfilm X-T4 voorzien van het geïntegreerde beeldstabilisatiesysteem IBIS. Deze 5-assige stabilisatie compenseert 6.5 stops bij 18 van de 29 beschikbare XF-/XC-objectieven. Zo werk je langer door in situaties met weinig licht én je profiteert ervan bij het maken van actiebeelden en video's. De compensatie wordt bereikt door een nieuw systeem om trillingen van de mechanische sluiter te minimaliseren en door nieuwe gyro sensoren. IBIS maakt gebruik van magnetisme in plaats van traditionele veren, waardoor het systeem 30% kleiner en lichter is, dan het systeem in de Fujifilm X-H1.

Nieuwe stille mechanische sluiter: 15fps
De nieuwe, stille mechanische sluiter maakt meer sluiterbewegingen dan eerdere modellen van Fujifilm. Je schiet er maar liefst 15 beelden per seconde mee. Na het indrukken van de ontspanknop duurt het slechts 0.035 seconde tot de eerste opname. De nieuwe sluiter is minimaal goed voor 300.000 sluiterbewegingen en maakt 30% minder geluid dan de X-T3. Fotografeer je in Live View met de mechanische sluiter dan maak je maximaal 8 beelden per seconde. De elektronische sluiter is goed voor 30 foto's per seconde, zonder black-out.

Nog snellere autofocus
Dankzij een verbeterd algoritme voor fasedetectie autofocus reageert de autofocus nog sneller. Je stelt scherp binnen 0.02 seconde. Het Volg AF-systeem is tot 2 keer beter geworden dan de X-T3. Een meer geavanceerde gezicht- en oogdetectie maakt het fotograferen van gezichten en het maken van portretten nog eenvoudiger dan eerdere modellen.

Video's
Met een hendel op de X-T4 schakel je eenvoudig en snel over tussen het maken van foto's en video's. Nieuw is de optie om tijdens het filmen gebruik te maken van digitale beeldstabilisatie. Hierdoor zijn de beelden die je uit de hand schiet, nog rustiger. De X-T4 neemt 4K video's op met 60fps of krijg een 10x slow motion-effect met 240fps in Full HD.

Filmsimulatie Eterna Bleach Bypass
Aan de X-T4 heeft Fujifilm een nieuwe filmsimulatie toegevoegd: Eterna Bleach Bypass, in de filmwereld zilverretentie genoemd. Met deze simulatie creëer je een speciale sfeer in je beelden. Je krijgt een lage verzadiging en een hoog contrast.

Uitklapbaar 3.0 touchscreen
Dankzij de uitklapbare LCD maak je eenvoudig shots uit lastige hoeken. Het 3.0 inch touchscreen telt 1.62 miljoen pixels. Er zijn 3 standen voor het scherm en de EVF, waarbij je prioriteit kunt aangeven voor een situatie met weinig licht, voor resolutie en voor beweging.

Krachtige accu
Voor de X-T4 heeft Fujifilm een nieuwe accu ontwikkeld, de NP-W235. Hiermee maak je 500 foto's in standaard modus of 600 foto's in de bespaarstand. Met de optionele battery grip VGXT4 beschik je over 2 extra accu's, waardoor je nog veel langer doorwerkt zonder je druk te maken over je accu. Gebruik de optionele dubbele lader BC-W235 om 2 van deze accu's tegelijk op te laden. Je vindt de lader en battery grip onder "Accessoires".

Kenmerken van de Fujifilm X-T4 systeemcamera

 • Allround systeemcamera
 • 26.1 megapixel X-Trans CMOS 4-sensor
 • 4K video met 60fps
 • Full HD video met 240 fps
 • Met bespaarstand voor langere accuduur
 • Functies foto en video gescheiden in menu
0 sterren op basis van 0 beoordelingen