COVID19 - We zijn OPEN! Gelieve voor aankopen die wat tijd vragen - indien mogelijk - op afspraak te komen.

Fujifilm XF10 Champagne Goud

€439,00
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

De XF10 is een buitengewoon lichtgewicht toestel, perfect voor onderweg dus. Dankzij Bluetooth kan u uw foto’s makkelijk naar de smartphone sturen om verder te delen.

Het toestel is uitgerust met een Fujinon 18.5mm F2.8 vaste lens, goed voor een wijd bereik van onderwerpen, van landschappen tot snapshots. De APS-C sensor is 14 keer groter dan de sensor in een doorsnee smartphone. Verder omvat het toestel alle gekende kwaliteiten van de X Series reeks, met een eenvoudige manuele bediening gecombineerd met uitstekende beeldkwaliteit en veel opties voor opnames.

De XF10 bevat ook een aantal nieuwe functies. Enkele belangrijke zijn alvast de verbeterde manier om beelden automatisch naar de smartphone te sturen en de SQUARE MODE om met één enkele tik op het touch screen 1:1 formaat opnames te maken. Dankzij de digitale teleconverter kan het toestel foto’s maken equivalent met 35mm en 50mm op een 35mm formaat. Verder bevat deze camera ook 11 filmsimulaties en 19 geavanceerde filters, waaronder twee nieuwe: Rich & Fine (ideaal voor food fotografie) en Monochrome [NIR]. Zo kan de fotograaf heel eenvoudig artistieke air aan de opnames geven.

De XF10 is erg compact met een gewicht van amper 280g, maar bevat tegelijk hoogkwalitatieve componenten en nieuwe functionaliteiten. Zo is dit toestel het perfecte maatje voor zowel smartphone gebruikers als amateur fotografen.
Tot slot is dit toestel ook uitgerust voor 4K Movie en High Speed Video opnames, erg interessant voor de groeiend vraag naar goede filmopnamemogelijkheden.

 

  • 24M APS-C Sensor
  • 18.5mm Wide Angle Fujinon Lens (35mm format equivalent: 28mm)
  • Approx. 280g Lightweight Compact Body
  • Touchscreen Operation
  • Wireless Communication
  • New SQUARE MODE
  • New SNAPSHOT
0 sterren op basis van 0 beoordelingen