OPGELET: de winkel zal gesloten zijn tijdens de Krokusvakantie en dus van zaterdag 2 maart tem maandag 11 maart.

Godox Demo Dag - Zat 23/2, 10-13u

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: VOLZET, inschrijven voor reservelijst kan nog.

Werken met de flits, gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen dankzij Godox.

Ioannis Tsouloulis zal je tijdens deze workshop inwijden in de magische wereld van de flitsfotografie. Aan de hand van verschillende setups en real life voorbeelden laat hij je ontdekken hoe je met alle gemak de flits kan integreren in je workflow om je foto's op te tillen naar een hoger niveau.

Is TTL of HSS, flitsfotografie in studio of op locatie nog onduidelijk voor jou? Na deze workshop niet meer! Hij laat je zien hoe het moet en dan ga je zelf aan de slag met de voorbeeld opstellingen.

Wat komt er aan bod?

  • We starten met één reportageflits op de camera. Manueel flitsen, TTL en HSS.
  • Dezelfde flits op afstand met een trigger.
  • Daarna werken we met 2 of meer reportageflitsen (ook met een trigger) op afstand.
  • Vervolgens komen de meer krachtige “studio” flitsen aan bod die dankzij hun voeding op batterijen ook gemakkelijk op locatie gebruikt kunnen worden.
  • Dan gaan we creatiever aan de slag met verschillende lichtvormers zoals softboxen, beauty dish, striplights,  paraplu's enz.
  • Welke lichtomvormer te kiezen voor welke toepassing? We overlopen alle mogelijkheden opdat je zelf de juiste keuze kan maken voor de foto's die je daarvoor niet durfde te maken.

Het zal een hands-on workshop worden waarbij Ioannis je zal helpen en je vooral zelf aan de slag zal gaan!

Voor wie is deze workshop bedoeld? Voor iedereen die meer wenst te weten over flitsfotografie. Beginner of gevorderd fotograaf? Iedereen zal zeker iets bijleren!

Breng je eigen camera en geheugenkaarten mee om daarmee aan de slag te gaan. Vermeld zeker het merk van je camera bij je inschrijving (bij "opmerking") om de juiste triggers te kunnen voorzien!

Locatie: de workshop gaat door in onze studio boven de winkel: Koning Albertstraat 13, 8210 Veldegem.

Wanneer: zaterdag 23 februari 2019 (2 sessies) van 10u tot 13u of van 14u tot 17u (telkens voor maximum 8 deelnemers). Gelieve in te schrijven voor de sessie naar keuze!

Kostprijs: € 50 maar je krijgt van ons een waardebon van € 25 (te spenderen aan Godox producten) en dus betaal je slechts € 25.

Uw inschrijving is pas volledig na ontvangst van bevestiging én betaling.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen