Wij zijn terug open!!! Bestellen via de webshop en thuis laten leveren blijft natuurlijk ook mogelijk. Klik op "CONTACT" voor meer info!

HBN Camouflagekleed Topcamo II

€109,00 €89,00
Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: 1-2 dagen

Deze TopCamo is gemaakt van de beste materialen; zowel qua comfort als effectiviteit. Inmiddels zijn we aan de TopCamo II toe.

De serieuze natuurfotograaf neemt de tijd voor zijn beelden en maakt dan ook regelmatig gebruik van een schuiltent. Helaas is zo’n schuiltent niet altijd even ideel, vaak lastig mee te nemen én flink aan de prijs. Han Bouwmeester Natuurfotografie heeft een eigen oplossing ontworpen; het HBN camouflagekleed. Het betreft een groot kleed in camouflageprint dat u in een mum van tijd aan het zicht van de dieren onttrekt. En dat zonder gebruik van tentstokken of iets dergelijks zodat u zich ook eenvoudig kunt verplaatsen. Gemak en snelheid en een ongelooflijk goed resultaat..

De HBN Topcamo II beschikt over een doorvoer voor uw lens met daarboven een grote kijkopening zodat er een comfortabel zicht rondom ontstaat terwijl de dieren u niet zien. Een en ander wordt geleverd in een makkelijke draagtas.

De TopCamo is de absolute bestseller. Deze TopCamo II is het nieuwste en meest luxe model met een gewicht van slechts 1300 gram en afmetingen van ca. 320 x 220 cm. Deze afmetingen zijn er op gebaseerd dat u hem zowel zittend als staand gebruiken kunt. Hij is gemaakt van een geweldige stof voorzien van een natuurgetrouwe- cq realistische print. Deze stof heeft als mede voordeel dat hij een stuk minder warm wordt in de zon en erg goed om uw lijf en statief hangt. Dit nieuwste model is van een erg lichte stof gemaakt waar u zelfs nog een beetje doorheen kunt kijken; hierdoor krijgt u geen claustrofobisch gevoel. Absoluut uniek is het grote kijkscherm wat er voor zorgt dat u een ruim en duidelijk zicht hebt zonder dat het steeds voor uw ogen weg glijd. De lenspijp is nu verlengt zodat uw hele lens nu bedenkt is.

Onmisbaar topmateriaal voor een top camouflagekleed dus; hét camouflagemiddel voor elke serieuze natuurfotograaf. Wij durven te zeggen dat dit kleed zijn naam echt waarmaakt; een echt top camouflagekleed dus.

Er wordt wel eens gezegt dat een nadeel van deze kleden is dat elke beweging gezien wordt door de dieren. Dat klopt, maar het werkt zelden afschrikwekkend. In de natuur beweegt er voortdurend van alles maar zolang u niet als mens herkend wordt is er niets aan de hand.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen