OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Leofoto LPN-D500 L-Plate voor Nikon D500

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Leofoto LPN-D500 L-plate voor Nikon D500

Voor de Nikon D500 dslr-camera heeft Leofoto een robuuste L-plate ontworpen die maximale ondersteuning biedt. De Leofoto LPN-D500 L-plate voor de Nikon D500 ondersteunt de gehele bodemplaat van de camera en biedt dankzij de verdikking onder de handgreep extra beveiliging tegen stoten als je de camera gebruikt. De losse onderdelen zijn allemaal CNC-gefreesd uit één stuk aluminium en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid.

Nikon L-plate met Arca-Swiss koppeling

Leofoto heeft de LPN-D500 voorzien van schuine randen over de gehele lengte van de basisplaat en van groeven in het L-stuk. Daardoor is deze L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible. De L-plate meet 103mm x 50mm x 86mm en weegt 110 gram. Deze L-plate is weliswaar licht van gewicht maar toch bijzonder sterk. De basisplaat en het L-stuk worden gekoppeld middels een robuuste inbusschroef. Je kunt gewoon batterijen verwisselen als de L-plate onder je D500 aangebracht is, aangezien Leofoto de L-plate voorzien heeft van openingen voor toegang tot de batterijklep en eventuele kabelpoorten.

Een L-plate voor gebruiksgemak

Een L-plate of L-bracket kan de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd maximaliseren bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Dankzij het L-stuk blijft de optische as van het objectief altijd recht boven het centrum van de kogel gepositioneerd bij portretopnamen en drukt het cameragewicht eveneens recht op de centrale as van het balhoofd. Door de Arca-Swiss snelkoppeling kun je bovendien de camera verschuiven op het balhoofd voor een perfecte positionering ten opzichte van het onderwerp. Leofoto levert speciaal aangepaste L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's. Zodra er nieuwe camera's op de markt verschijnen ontwerpt Leofoto een nieuwe L-plate voor dat speciale cameramodel.

 

Leofoto: De beste prijs/kwaliteitverhouding

Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Het bedrijf levert hoogwaardige statieven van aluminium en carbon en statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto statieven en accessoires tot de absolute top behoren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen