Wij zijn terug open!!! Bestellen via de webshop en thuis laten leveren blijft natuurlijk ook mogelijk. Klik op "CONTACT" voor meer info!

Lume Cube Professional Lighting Kit

€319,00
Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.

Lume Cube Professional Lighting Kit

De Professional Lightking Kit van Lume Cube bestaat uit maar liefst 20 onderdelen en bevat een volledige uitrusting voor de content creator op het gebied van verlichting. Deze kit bevat 2 Lume Cubes met bijbehorende filters en diffusors, alles in tweevoud zodat je beide tegelijk kunt gebruiken. Het geheel wordt geleverd in een handige beschermcase met rits, waarvan het interieur op maat gemaakt is voor de Lume Cubes en de gels en diffusors. De hoes biedt bescherming en zorgt er tegelijk voor dat de gehele kit gemakkelijk en compact mee te nemen is.

Twee LED-kubussen met diffusors en gels

De Professional Lighting Kit bevat de volgende produchten:

  • 2 Lume Cubes
  • 2 Modification Frames
  • 4 CTO Oranje gels4 RGBY gekleurde gels (Rood, Groen, Blauw, Geel)
  • 4 Platte witte diffusors
  • 2 Honeycomb diffusors
  • 2 Barn Doors
  • 2 Snoots
  • 2 Diffusion Bulbs
  • 2 Micro-USB laadkabels
  • Een koffer met foam interieur voor alle bovenstaande producten

Eenvoudig te bevestigen accessoires

De gels en diffusors van Lume Cube zijn supersnel en gemakkelijk te bevestigen en weer los te halen, zodat je snel kunt wisselen wanneer je dat wil. De Modification Frames klik je op de Lume Cubes. Deze zijn uitgerust met magneetjes, evenals alle diffusors en gels. Met deze magneetjes klik je de modifiers en gels snel op het Modification frame. Door het gebruik van de magneetjes zijn de modifiers en gels bovendien te stapelen, zodat je bijvoorbeeld ook je licht tegelijk kunt kleuren én vormen.

Licht voor je smartphone, GoPro én dslr

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje van 4 x 4 x 4 cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je smartphone, je digitale (slr-)camera, je GoPro of willekeurig welke andere action cam. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en je kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. Je bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Lume Cube: De kleine, lichtgevende krachtpatser

Lume Cube is in 2014 begonnen als een Kickstarter project en sindsdien gevestigd in San Diego. De bedenkers van Lume Cube zagen dat niet alleen professionele fotografen, maar ook Gopro filmers, extreme sporters en smartphonefotografen vaak behoefte hebben aan meer licht bij hun foto- en video-opnames. Daarom ontwikkelde Lume Cube een extreem compact en lichtgewicht, maar zeer sterke lichtbron in de vorm van een kubus. Bij Lume Cube hebben ze hart voor de natuur. Daarom worden er in samenwerking met WeForest via de #care4cubes campagne voor elke 100 dollar die uitgegeven wordt op hun website, twee bomen geplant in gebieden waar de natuur dreigt te verdwijnen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen