OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

MagMod MagBeam Kit

Artikelnummer: D105652
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De MagMod MagBeam Kit is een complete set waarmee u meer uit uw reportageflitser haalt! Hoe groter de hoek van uw flitser is ingesteld, hoe egaler het licht van hoek tot hoek van de 'spotlight' is in uw beeld. Voor een optimale output, kunt u de flitskop inzoomen. Tussen de 70mm en de 200mm, is de output ongeveer gelijk. De MagBeam zelf is ook in verschillende standen te plaatsen ter beïnvloeding van de grootte van de lichtbundel.

 

De Wide en Tele lenzen
De MagBeam Wide lens is ontworpen om het patroon van de MagMasks op een achtergrond of op uw onderwerp te projecteren. De Wide Lens is het meest effectief wanneer de MagBeam volledig ingevouwen is. De combinatie van de MagBeam met de MagMod Tele lens werkt als een fresnel lens die het flitslicht met twee tot drie extra stops versterkt. Zo hebt u dus snel en eenvoudig meer licht op een grotere afstand en kunt u toch beschikken over snelle recycletijden van uw flitser. De MagBeam Tele Lens is een handige accessoire voor bijvoorbeeld natuurfotografie.

MagMask Standard set
De MagMask Standard set is een set van vier verschillende effect-gels, of maskers. De MagMask's zijn vervaardigd van heel dun roestvrij staal en geven u de mogelijkheid om ergens bijzondere patronen op te maken met licht! De maskers met geometrische vormen zijn eenvoudig in de geïntegreerde gel-sleuf van de MagBeam te plaatsen. Zo kunt u, waar u maar wilt, bijzondere resultaten verkrijgen. Feitelijk zijn de maskers gobo's, oftewel een go between object, die u tussen het licht en de achtergrond of uw onderwerp in plaatst voor een bijzonder effect.

Optionele MagGrip nodig
De MagGrip is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers. Deze is snel en eenvoudig over de kop van uw flitser te plaatsen, en er net zo snel weer vanaf te halen. De MagMod MagBeam kunt u in een oogwenk op de MagGrip bevestigen. 
 

Kenmerken
- Zeer complete set van MagMod
- Snel in verschillende standen te zetten
- Vier maskers met te projecteren patronen
- Twee lenzen met een heel ander effect
- Magnetisch en modulair systeem
- Snel en eenvoudig in gebruik

 

Meegeleverde accessoires
- MagBeam 
- MagBeam Tele Lens
- MagBeam Wide Lens
- MagMask standaard set
- Pouch

0 sterren op basis van 0 beoordelingen