OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

MagMod MagBeam Wildlife kit

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De MagMod MagBeam Wildlife Kit is een complete set voor wild- en natuurfotografen die er behoefte aan hebben om vanaf grote afstand hun onderwerp bij te kunnen lichten met een reportageflitser. De combinatie van de MagMod met de MagMod Tele lens werkt feitelijk als een fresnel lens die het flitslicht met twee tot drie extra stops versterkt. U creëert zo snel en eenvoudig meer licht en u kunt toch beschikken over snelle recycletijden van uw flitser.

De MagGrip van MagMod
De MagGrip is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers! Geen gedoe meer met klittenband of zelfbedachte systemen. En nee, de magneten hebben absoluut geen invloed op de werking van uw flitser en beschadigen deze niet. De twee supersterke magneten van de MagGrip zijn aan de voorkant niet zichtbaar. 

Betrouwbaar en snel
Het MagMod systeem is universeel en de MagGrip is vervaardigd van hoogwaardig siliconen rubber dat flexibel is. De MagGrip is snel en eenvoudig over de kop van uw flitser te plaatsen, en er net zo snel weer vanaf te halen. Trek de houder over de kop en duw hem iets naar beneden. De houder zit zo stevig vast dat deze er niet vanaf kan glijden. Dankzij MagMod kunt u in een oogwenk een andere lichtvervormer op uw flitser zetten! 

Kenmerken
- Ideaal voor wildfotografie
- Twee tot drie stops extra licht
- Snel in verschillende standen te zetten
- Magnetisch en modulair systeem
- Snel en eenvoudig in gebruik

 

Meegeleverde accessoires
- MagGrip
- MagBeam
- MagBeam Tele Lens

0 sterren op basis van 0 beoordelingen