PASFOTO'S enkel op afspraak! Bel 050 277438

MagMod Starter Flash Kit

Artikelnummer: D139017
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

De bestaat uit de MagGrip, MagSphere en de MagGrid. Met deze accessoires kun je al jouw aandacht richten op wat je het beste doet: het maken van geweldige en creatieve beelden!


MagMod MagGrip
De innovatieve MagGrip is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers! Geen gedoe meer met klittenband of zelfbedachte systemen. En nee, de magneten hebben absoluut geen invloed op de werking van jouw flitser en beschadigen deze niet. De twee supersterke magneten van de MagGrip zijn aan de voorkant niet zichtbaar.

MagMod MagSphere
Met de MagMod MagSphere transformeer je het harde licht van de reportageflitser naar een omni-directionele lichtbron die heel zacht verspreid wordt. De MagSphere is vervaardigd van duurzaam siliconen rubber dat semi-transparant en flexibel is. Hij past in elke fototas! Je kunt deze kap als hoofdlicht of als een bouncekap gebruiken. Er is zelfs een gel-houder voor twee gels geïntegreerd.

MagMod MagGrid
De magnetische MagMod MagGrid is een innovatieve grid voor reportageflitsers! Met het patroon van veertig graden kun je het flitslicht richten waar jij wilt doordat verstrooiing drastisch wordt verminderd. Ook is de grid razendsnel in gebruik.

Kenmerken
- Starterset voor het modulaire MagMod systeem
- Gemakkelijk te bevestigen en los te halen
- Razendsnel en innovatief
- Flexibel in gebruik

Meegeleverde accessoires
- MagMod MagGrip
- MagMod MagGrid
- MagMod MagSphere

0 sterren op basis van 0 beoordelingen