COVID19 - We zijn OPEN! Gelieve voor aankopen die wat tijd vragen - indien mogelijk - op afspraak te komen.

Manfrotto Alu Kit 3-S 3W MK190XPRO3-3W

€249,00
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Manfrotto MK190XPRO3-3W
De Manfrotto MK190XPRO3-3W Tripod kit kit is een combinatie van het aluminium 190XPRO3 statief en de Manfrotto MHXPRO-3W statiefkop. Het belangrijkste kenmerk van het statief is het 90 graden middenkolom-mechanisme waardoor de kolom zowel verticaal als horizontaal te gebruiken is. Dit biedt een heel scala aan gebruiksmogelijkheden voor foto- en videografie.

Functionaliteiten
Het uitschuifbare middenkolom-mechanisme is ondergebracht aan de bovenzijde van het statief om het geheel zo compact mogelijk te maken. Het schakelen tussen verticale en horizontale positie vereist geen demontage en kan zelfs met de camera bevestigd uitgevoerd worden. Een andere handige functionaliteit is de Easy Link Connector waarop u een extension-arm of bracket aan kunt sluiten zodat u accessoires zoals een LED-lamp, flitser of reflector kunt gebruiken. Dit maakt van de MT190XPRO3 een praktische mobiele studio.

Snel in hoogte aan te passen
De statiefpoten zijn snel en gemakkelijk in hoogte aan te passen met de Quick Power Lock hefbomen die elke sectie vergrendelen en ontgrendelen. Dankzij het speciale ontwerp van de hefbomen kunt u de benen met één hand in lengte aanpassen. Het QPL systeem biedt een steviger vergrendeling waardoor het statief stabieler en stijver is dan statieven met een traditioneel hefboom-ontwerp. Met de intuïtieve en ergonomische beenhoek-vergrendeling kunt elke poot individueel en stevig instellen op één van de vooraf ingestelde hoeken. 

De Manfrotto MHXPRO-3W statiefkop
De bijbehorende statiefkop is een zeer compacte pan- en tiltkop met handvatten die naar eigen behoefte langer of korter kunnen worden gemaakt. De wrijving kan worden aangepast door middel van twee knoppen. Hierdoor kunt u zeer nauwkeurig de beweegbaarheid aanpassen aan het gewicht van uw apparatuur. De drie waterpasjes zorgen ervoor dat uw composities langs alle assen nauwkeurig afgesteld kunnen worden.

Kenmerken
- Lichtgewicht aluminium statief
- Met 90 graden middenkolom mechanisme
- Gebruik de middenkolom horizontaal en verticaal
- Easy Link Connector voor bevestigen van accessoires
- Statiefpoten snel in hoogte en hoek te verstellen
- Compacte pan- en tilt statiefkop
- Voorzien van waterpasjes

0 sterren op basis van 0 beoordelingen