OPGELET: de winkel zal uitzonderlijk GESLOTEN zijn op woensdag 1 mei en zaterdagnamiddag 4 mei!

Miggo Agua Pro SLR BlackBlue (AGSLRBB45)

€75,00 €49,00
Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: 1-2 dagen

Miggo Agua Quick-draw Stormproof Camera Holster 45 Pro SLR Zwart/Blauw
De Miggo Agua Quick-draw Storm-proof Holster 45 Pro DSLR is een ongelofelijk waterbestendige holster voor een professionele spiegelreflexcamera zonder optionele batterijgrip. Deze functionele tas, voor setups met een gewicht tot maximaal 1.5 kilogram, is anders dan een 'normale' waterbestendige tas: ten eerste omdat het eenvoudig is om uw camera er uit te nemen en ten tweede omdat het holster voldoet aan de IPX3-certificering. 

Gemaakt van de beste materialen
De lichtgewicht Agua Stormproof Camera Holster 45 is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals neopreeon, lycra en tarpaulin. De IPX3-certificering staat er garant voor dat de snoot-tas uw camera optimaal beschermt in de meest uiteenlopende weersomstandigheden: zelfs water dat met een snelheid van tien liter per minuut stroomt kan hij weerstaan. Van verticaal tot een hoek van zestig graden. Ook stof, modder en ander vuil maken geen kans. Met recht stormproof dus!

Zeer functioneel ontwerp
De onderzijde van de tas heeft een thermo-gevormde harde buitenkant, maar een zachte binnenkant ter bescherming van uw objectief. Het is zelfs mogelijk om de lensdop er vanaf te laten als u de camera hierin opbergt! Er is een apart vakje aanwezig waar u de lensdop in kunt bewaren zodat u deze niet onverhoopt kwijt kunt raken. Bovendien is de draagriem gemakkelijk in lengte te verstellen zodat u uw setup comfortabel en dicht met u mee kunt dragen. Uw camera zit aan de riem van de Agua Quick-draw Stormproof 45 bevestigd met kunststof gespen met een snelsluiting: u hebt geen camerariem meer nodig. Het loskoppelen gaat snel zodat u geen moment hoeft te missen!

Kenmerken van de Aqua Stormproof Camera Holster 45
- Maximale camera-afmeting van 19 x 18 x 13 centimeter
- Geschikt voor een professionele spiegelreflexcamera
- Waterbestendige holster met zeer functioneel ontwerp
- Lichtgewicht en vervaardigd van hoogwaardig materiaal
- Bescherming in zeer uiteenlopende omstandigheden
- Draagriem gemakkelijk in lengte te verstellen
- Geen camerariem meer nodig
- Heeft de IPX3-certificering

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen