OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Mobile Creator Kit - Black

Artikelnummer: 155MCKAABK1
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Met de Peak Design Creator Kit ontgrendel je het volledige potentieel van je smartphone. Een multifunctionele bevestiging voor je mobiele telefoon compatibel met statieven, Gopro-bevestigingen, 1/4”-20 bevestigingen en de Peak Design Capture Camera Clip.

Arca Swiss compatibel
Met de Creator kit bevestig jij je mobiel op een Arca Swiss-statiefkop, zoals de Peak Design Travel Tripod, en leg je waanzinnige time-lapses en foto’s met langere belichtingen vast.

POV-video's vastleggen
Bevestig je mobiel rechtstreeks op een GoPro-stijl mount, zoals een helm of borstmontage, om point-of-view-video vast te leggen.

Oneindig veel mogelijkheden
Gebruik de 1/4-20" adapter om je telefoon te monteren op verschillende soorten accessoires zoals tafelstatieven, camera cages of selfiesticks. De mogelijkheden zijn oneindig.

Compatibel met Peak Design Camera Clips
De Peak Design Capture Camera Clips zijn ideaal als je meer flexibiliteit wilt met je mobiele telefoon. Zo beschik je over een extra plek op je uitrusting waar je jouw mobiele telefoon kunt bevestigen: niet alleen aan je schouderriem of tas maar ook aan je heupriem.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen