OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite Forza 60B Bi-color LED Light + Battery Grip + Bowens adapter

Artikelnummer: NL-FZ60B
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Deze kit bevat de Nanlite Bowens Adapter – NL-FZ60-BA – en de Nanlite Battery Holder – NL-BH-FZ60.

 

 

De Nanlite Forza 60B Bi-color LED Light heeft een populaire en gebruiksvriendelijke vorm en een instelbaar daglichttemperatuur van 2700-6500K met een hoge CRI/TLCI van 96/98, wat staat voor een hoge nauwkeurigheid in kleurweergave. De reflector van 55 graden levert een opbrengst van 13.830 lux.


Stroomvoorziening
De Forza 60B LED lamp is dimbaar van 0 tot 100%. Je voorziet de lamp van stroom door de 100 tot 240 VAC-voeding of met een optionele V-mount- of NP-F accu als er geen netstroom aanwezig is.


Maar liefst 12 ingebouwde effecten!
De Nanlite Forza 60B Bi-color LED Light is uitgerust met 12 ingebouwde, praktische effecten, zoals: INT loop, CCT loop, Flash, Storm, Pulse, Paparazzi, TV, Bad bulb, Candle/Fire, Firework, Welding en Explosion. Creëer deze lichteffecten met slechts één druk op de knop!


Uitstekende lamp in de studio
Bij de lamp worden verschillende, handige accessoires meegeleverd. De lamp is uitgerust met een 5/8" receiver. Hierdoor monteer je de Nanlite Forza 60B lamp op vrijwel elk lichtstatief. Je bedient de lamp met een app op je telefoon via de ingebouwde 2.4Ghz ontvanger of gewoon via de knoppen op de lamp zelf. Deze is voorzien van een LCD waarop je alle instellingen afleest.

Kenmerken

  • 2700-6500K daglicht kleurtemperatuur
  • 55-graden reflector
  • 5/8" receiver
  • Dimbaar van 0 tot 100%
  • CRI/TLCI 96/98
  • DMX en Bluetooth
  • Bowens S-type reflector mount
  • Stroomvoorziening door NP-F, V-mount en netstroom
  • Weegt 830 gram

 

De Nanlite Battery Holder maakt het mogelijk om de Forza 60(B) op elke gewenste locatie te gebruiken met 2 NP-F accu’s. Je bevestigt de Forza 60(B) op de batterijhouder. De houder is voorzien van een handvat waarmee je de lamp als een soort schijnwerper in de hand houdt. Zo schijn je snel ergens licht bij wanneer dit nodig is.


Met de Nanlite Bowens Adapter gebruik je Bowens accessoires op de Nanlite Forza 60(B) LED-light. Hiermee vergroot je mogelijkheden met de compacte en lichte Forza 60(B).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen