OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon School "AF met Z" 18 maart VM

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: VOLZET, inschrijven voor reservelijst kan nog.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

We merken dat veel klanten bij het overschakelen op een systeemcamera wat worstelen met de instellingen van de AF. “Ik gebruik die zoals is gewoon ben van bij m’n spiegelreflex.” Dat kan natuurlijk, maar da’s wel zonde! Want de AF van de systeemcamera werkt wel degelijk op een heel andere manier en zo gebruik je eigenlijk 90% van de mogelijkheden niet!

De Nikon Z camera’s hebben een intelligent AF systeem met uitgebreide mogelijkheden. Maar wanneer gebruik je nu welke AF instelling? Wat is het verschil tussen de single en dynamische modus? Kortom, hoe zorg je ervoor dat je foto’s in alle situaties haarscherp zijn? In deze Nikon opleiding legt een specialist van Nikon het AF systeem tot in de fijnste details uit. Zo haal je alles uit je camera.

Deze opleiding is bedoeld voor eigenaars van een Nikon Z 30, Z50, Z fc, Z5, Z6II en Z7II. Gezien de AF van de Z9 nog meer mogelijkheden biedt, zullen we voor Z9 eigenaars later dit voorjaar een aparte AF opleiding organiseren!
We houden het aantal personen bewust beperkt zodat we iedereen zo goed mogelijk persoonlijk kunnen helpen. Er is dus zeker ruimte om vragen te stellen!

Praktisch:

- Wanneer? Zaterdag 18 maart, van 10u-13u
- Waar? Bij ons in de winkel in Veldegem
- Prijs? € 60,-
- Maximum 20 deelnemers!

Je betaalt € 60 voor deze opleiding maar krijgt dit bedrag - indien je je toestel bij ons aangekocht hebt - 100% terugbetaald onder de vorm van een waardebon die je kan gebruiken voor een toekomstige aankoop van Nikon materiaal!

Opgelet: kies bij het uitchecken voor "afhalen in de winkel" zodat je geen verzendkosten moet betalen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen