Nikon School "Van AF-S tot Z..." 060419

Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Er zijn nog plaatsen vrij!

Van AF-S tot Z... Alles wat je moet weten om het juiste materiaal te kiezen!

Wat is de ideale camera voor mij: een spiegelreflex of een mirrorless camera? Welke objectieven kies ik en waarom? Ga ik voor een vaste lens met een vast brandpunt of toch voor een zoomlens? Heeft het altijd zin om voor de meest lichtsterke lenzen te kiezen?

De keuze van uw materiaal zal het uiteindelijk resultaat van uw beelden bepalen. Uw vakantieherinneringen of uw fotoreportage zouden er bijgevolg helemaal anders kunnen uitzien bij een andere keuze. Het is daarom van belang om heel bewust uw materiaal te selecteren zodat het echt bij u past, of u nu reeds fotomateriaal bezit of van nul moet beginnen.

Deze opleiding helpt u hierbij. Samen overlopen we alle mogelijkheden, de pro’s en contra’s van de verschillende opties. Hierdoor kan u nog beter uw eigen persoonlijke stijl in uw foto’s vastleggen. U zal zo uw omgeving raken en verbazen.

Na deze presentatie is er een demo van al het Nikon Z en DSLR materiaal. Het aantal inschrijvingen voor bovenstaande presentatie is beperkt en betalend. De demo nadien is vrij toegankelijk en doorlopend!

Locatie: de presentatie gaat door in onze studio boven de winkel: Koning Albertstraat 13, 8210 Veldegem.

Wanneer: zaterdag 6 april 2019. De presentatie van 10u tot 13u en de demo nadien tot 17u.

Kostprijs voor de presentatie: € 50 maar je krijgt van ons een waardebon van € 25 (te spenderen aan Nikon producten) en dus betaal je slechts € 25.

Uw inschrijving voor de presentatie is pas volledig na ontvangst van bevestiging én betaling.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen