Nikon Z6 Essential Video Kit

€2.899,00 €2.799,00
Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: 1-5 dagen indien op voorraad in het magazijn of bij de leverancier. Klik op de groene knop voor meer info!

Geniet van € 100 DIRECTE KORTING! Promotie geldig t.e.m. 19/07/2020. Klik hier voor meer info.

Of u nu een professional bent of net begint, de essentiële videokit van de Nikon Z6 biedt u de belangrijkste hulpmiddelen die u nodig hebt om uw video-inhoud naar een hoger niveau te tillen. Met een basis die zo sterk en flexibel is, kunt u overal waar u maar wilt naartoe gaan.
Meer vrijheid om te creëren. Deze ultieme essentiële kit voor de onafhankelijke filmmaker is voorzien van de full-frame systeemcamera Nikon Z6, de FTZ-vattingadapter, Atomos Ninja V, SmallRig quick-release camera cage en diverse accessoires. Til uw video-inhoud naar een hoger niveau.

De Nikon Z6 biedt video van zeer hoge kwaliteit op elke beeldsnelheid. De camera biedt prachtige, van 6K oversampled 4K-video-opnamen met volledige pixeluitlezing. Optische vibratiereductie over vijf assen in de camera werkt samen met elektronische VR voor zeer stabiele opnamen. En Atomos Open Protocol wordt ondersteund om naadloze integratie van de meegeleverde Atomos Ninja V mogelijk te maken.

Atomos Ninja V
Profiteer van flexibel monitorgebruik en flexibel vastleggen in de ProRes- en DNxHR-indeling die gereed is voor bewerken. Maak opnamen in 4K 10-bits met N-log. Of leg gelijktijdig ongecomprimeerde 8-bits 4K/UHD-videobestanden op de geheugenkaart en de Atomos vast. Een voedingsadapter wordt meegeleverd, evenals een houder voor uw harde schijf.

Camera Cage
Deze camera cage en de aan de bovenzijde bevestigde top handle is voorzien van bevestigingspunten in twee formaten en schroefgaten voor het plaatsen van ARRI-compatibele uitbreidingsblokken. De grip zorgt voor stabielere bewegende opnamen, zodat u uw onderwerp vloeiend kunt volgen.

Quick Release
Schakel snel tussen opnamesituaties. De SmallRig-camera cage beschikt over een Manfrotto compatibel quick release plate, zodat u de camera in enkele seconden van het ene tripod- of monopodstatief naar het andere kunt overzetten.

Zeer stabiel
Bevestig uw Atomos Ninja V op de camera cage met de Magic Arm-klem. Pas de twee schroefklemmen met kogelhoofd aan voor een zeer stabiel monitorgebruik vanuit elke willekeurige hoek. Een centrale vleugelmoer vergrendelt en ontgrendelt de gehele arm.

Blijf opnamen maken
Stop nooit met creëren. 2 accu's van 5200 mAh en een snelle lader voorzien uw Atomos zelfs tijdens de langste opname van voeding. Een extra EN-EL15b accu zorgt ervoor dat uw Z6 altijd gereed is voor de volgende opname.

Blijf verbonden
Maak zorgeloos opnamen dankzij de spiraalvormige HDMI-kabel die uw uitrusting netjes houdt en de druk op de verbindingen tot een minimum beperkt. Ondersteunt alvast snelle HDMI 2.0 voor 4Kp60 ProRes- en RAW-opnamen met een hoge beeldsnelheid.

Inhoud pakket:

Nikon Z6 essential video kit

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen