OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nisi Circular ND filter kit 77mm

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Nisi Circular ND filter kit 77mm bestaat uit een set met 3 filters, een filterhoes en een schoonmaakdoek. Met deze complete kit is geen enkele lichtsituatie een uitdaging voor jou. De filters reduceren het licht met 3, 6 of 10 stops.

Het gebruik van grijsfilters
ND-filters gebruik je om de hoeveelheid licht dat op de sensor valt te reduceren. Dit is heel handig als je fotografeert op een zonnige dag of wanneer je in fel reflecterende sneeuw werkt. Grijsfilter voorkomen dat je foto's overbelicht raken en het helpt je als je werkt met lange sluitertijden. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van oppervlakken met water, watervallen en de sluiers van autolampen in het donker.

HUC IR ND8 filter
Het Nisi HUC IR ND8 filter dat voor 3 stops lichtreductie zorgt. Het heeft een dichtheid van 0.9, wat zorgt voor een donkerder geheel van het beeld. Dit maakt het ideaal om met langere sluitertijden of een groter diafragma te fotograferen.

HUC IR ND64+CPL filter
Dit filter biedt 6 stops lichtreductie en heeft daarnaast een ingebouwd polarisatiefilter. Het polariserende effect zorgt voor een vermindering van reflecties in bijvoorbeeld water en glas. Daarnaast wordt het contrast en de kleurverzadiging in je beelden verhoogt.

Pro Nano HUC IR ND1000 filter
Dit sterke grijsfilter biedt tot wel 10 stops lichtreductie dankzij de optische dichtheid van 3.0. Het filter is voorzien van een dubbelzijdige Nano-coating waardoor vocht en vuil niet hechten. Het optische Schott glas vermindert reflecties en schitteringen. Het infrarood filter dan erin verwerkt is voorkomt ongewenste rode kleuren in je beelden wanneer je met lange sluitertijden werkt.


Kenmerken

  • Complete set grijsfilters
  • Reduceert tot 3, 6 of 10 stops licht
  • Geïntegreerd infraroodfilter
  • Eén filter met ingebouwd polarisatiefilter
  • Optisch Schott glas voor minder reflecties
  • Dubbelzijdige Nano-coating
0 sterren op basis van 0 beoordelingen