OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

NiSi Natural CPL (112mm for Nikon Z 14-24)

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De NiSi 112mm Circular Natural CPL Filter voor Nikon Z 14-24mm f/2.8S is ontworpen voor het gloednieuwe Z-serie 14-24mm f/2.8S objectief van Nikon. De Nikon Z 14-24mm f/2.8S maakt gebruik van een 112mm standaard inschroefbaar filter met de bijgeleverde HB-97 lenskap. Het Natural CPL filter is ontworpen om schittering en reflecties van niet-metalen oppervlakken te verminderen, de verzadiging en levendigheid in de lucht en het gebladerte te verhogen en tegelijkertijd er voor te zorgen dat de natuurlijke kleur op zijn best is.
Het Natural CPL is voorzien van een uniek tweekleurig frame met een zilveren voorring, zwarte achterring en beide zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. NiSi's Natural CPL maakt gebruik van de Cine seal technologie wat zorgt voor extra duurzaamheid.
De NiSi Pro Nano Coating helpt ongewenste reflecties te verminderen en biedt een waterdichte en krasbestendige laag om te helpen bij het schoonmaken van ongewenste vingerafdrukken, stof- en watervlekken. Het slanke frame van de NiSi Natural CPL is duurzaam en sterk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen