OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Op/Tech Classic Strap

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Op/Tech Classic Strap is een neopreen cameradraagriem die geschikt is voor de meeste camera's en verrekijkers tot 4,5 kilo. Dankzij het gebruik van rekbaar neopreen verlicht deze camerariem het dragen van je apparatuur. Het zwart afgebieste neopreen schouderstuk is voorzien van "Comfort Stretch"-band die extra ondersteuning biedt en ervoor zorgt dat de druk op je nek of schouder verlicht wordt. Daardoor lijkt het gewicht van je apparatuur 50% minder te zijn bij gebruik van een Op/Tech draagriem. Wel zo comfortabel onderweg!

Camerariemen met een vleugje extra klasse
De Op/Tech Classic Straps voegen een vleugje klasse toe aan elke camera of verrekijker. De camerariemen zijn leverbaar in de vier kleuren Black, Red, Navy en Steel en ze zijn volledig verstelbaar met een variabele lengte van 63,5 tot 129,5cm. Dankzij de kunststof snelkoppelingen kun je een Classic Strap snel aan een andere camera klikken. Die snelkoppelingen geven de draagband ook een extra functie: haal het 5 centimeter brede schouderstuk er tussenuit en klik ze samen om een kortere, smalle cameradraagriem of een handvat te vormen. Je krijgt dus eigenlijk twee camerariemen in een! Het gebruik van geweven nylon en neopreen maakt de draagriem zeer sterk en duurzaam. Bovendien is neopreen wasbaar dus je hoeft je nooit druk te maken over vuil!

Nadruk op functionaliteit en kwaliteit
Bij Op/Tech draagriemen ligt de nadruk altijd op functionaliteit en kwaliteit. Op/Tech producten hebben een levenslange garantie tegen materiaal- en productiefouten omdat Op/Tech vindt dat mensen moeten kunnen vertrouwen op een bedrijf en zijn producten. Nog steeds wordt daarom meer dan 90 % van de producten in de eigen fabriek in Belgrade, Montana, gemaakt. Wie een Op/Tech camerariem aanschaft weet dus dat hij echte kwaliteit in handen krijgt voor langdurig gebruiksplezier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen