OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Op/Tech Double Sling Black

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Double Sling van OP/TECH USA biedt hetzelfde gevoel en snelle actie als de Utility Strap - Sling... maal twee! Het U-vormige neopreen pad verdeelt en balanceert het gewicht van twee camera's effectief terwijl het daarnaast schokken en bewegingen van de fotograaf absorbeert. De camera's glijden comfortabel de strap op en neermet ongeëvenaard gemak en snelheid, zodat u nooit meer een uniek moment hoeft te missen vanwege een verwarde riem.

Door OP/TECH USA's exclusieve Uni-Loop-aansluitingen blijft de tripod socket van uw camera beschikbaar. De band biedt ook extra flexibiliteit doordat deze aangepast kan worden als u slechts een camera mee wilt nemen. Dit kan door simpelweg een van de slings onder uw arm door te voeren, het U-vormige pad blijft daarbij stabiel op uw schouders.

De draagband Adaptor System Connector gebruikt op de Double Sling kan worden verwijderd uit de U-vormige pad en bevestigd worden aan een andere OP/TECH USA standaard strap om een over-de-schouder draagband te creëren. Dit verwisselbare ontwerp geeft u de flexibiliteit om uw uitrusting aan te passen aan uw steeds veranderende behoeften. Comfort, veiligheid en flexibiliteit zijn de kenmerken van de Double Sling. 


Kenmerken
- Draagstijl: harnas en sling
- Aanbevolen draagvermogen: 6.8kg per kant
- Aantal aansluitpunten: maximaal vier
- Type verbinding: Uni-Loops
- Snelkoppelingen: Ja
- Materialen: Neopreen pad, nylon en leder tabbladen
- Slings twee camera's comfortabel en veilig
- Uniek neopreen pad ontwerp verdeelt het gewicht van uw camera's gelijkmatig over beide kanten
- Makkelijk te bevestigen en volledig instelbaar

0 sterren op basis van 0 beoordelingen