OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Panasonic DMC-FZ300

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Panasonic Lumix DMC-FZ300 compact camera
Met de Panasonic Lumix DMC-FZ300 heb je een veelzijdige camera in handen die beschikt over 24x optische zoom. Dankzij de lichtsterkte van f/2.8 krijg je zelfs bij minder licht geweldig heldere beelden. De 5-assige hybride optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat zelfs bij inzoomen je beelden haarscherp blijven.

Enkele hoogtepunten van de Panasonic FZ300
24x optische zoom
5-assige beeldstabilisatie
Razendsnel scherpstellen
UHD/4K video
Spatwater- en stofbestendig

Razendsnel scherpstellen
De Panasonic FZ300 beschikt over Depth From Defocus technologie. Deze technologie zorgt voor een razendsnelle scherpstelling door twee beelden met verschillende scherpteniveaus te analyseren en berekent aan de hand daarvan de afstand tot het onderwerp. Met de DMC-FZ300 bridgecamera leg je alle actie in haarscherpe beelden vast.

UHD/4K video en foto
Naast een hele reeks aan foto-opties is de Panasonic Lumix DMC-FZ300 in staat tot het maken van UHD/4K video's in 30 of 34 frames per seconde in 100Mbps. Daarnaast heb je de beschikking over 1080p met 60fps, 720p met 120fps en 480p met 240fps voor het maken van geweldige slowmotion-video's.

Drie veelzijdige burst-opties
Gebruik makend van deze 4K-mogelijkheden heeft de FZ300 drie foto-opties voor het maken van 8 megapixel opnames met een snelheid van 30 frames per seconde. Met de 4K Burst instelling kun je gedurende 29 minuten en 59 seconden volledig gebruik maken van deze mogelijkheid. In de 4K Pre-Burst stand heb je altijd het juiste moment op de foto. De camera zal dan, wanneer je de ontspanknop indrukt, de seconde ervoor en de seconde erna voor je vastleggen waardoor je maar liefst zestig afbeeldingen hebt om uit te kiezen. Met de 4K Burst (S/S) stand kun je tijdens het terugkijken een 4K video pauzeren en op de ontspanknop drukken om het bewuste frame in 8 megapixel op te slaan als foto.

Zelfs scherp bij weinig licht met de Panasonic Lumix DMC-FZ300
De 12.1 megapixel High Sensitivity MOS-sensor van de DMC-FZ300 en de Venus Engine bieden een optimale gevoeligheid en snelheid van beeldverwerking. Dit zorgt voor een schitterende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig omgevingslicht. Er kan worden gekozen uit een ISO-waarde tussen 100 en 6400, waardoor het resultaat altijd prachtig is, zelfs in een donker bos of bij schemerlicht.

Geschikt voor het Belgische weer
De Panasonic DMC-FZ300 is zowel spatwater- als stofbestendig, zodat je zelfs in de regen of tijdens een flinke storm op het strand nog geweldige foto's maakt. Op het draai- en kantelbare 3.0" LCD display met touchcontrol kun je duidelijk zien wat je vastlegt.

Wifi
De compacte bridgecamera biedt een groot aantal connectiviteits- en opnamemogelijkheden waarmee je beschikt over optimale controle en vrijheid bij het maken van foto- en video-opnames. De camera is natuurlijk voorzien van wifi om beelden snel en gemakkelijk te kunnen delen. Een smart-apparaat kan daarbij als afstandsbediening gebruikt worden. Met je smartphone of tablet kun je op afstand de scherpstelling, het diafragma, de sluitertijd en de ISO-waarde instellen. De sluiter op afstand ontspannen behoort tevens tot de mogelijkheden, zodat je deze camera kunt gebruiken voor het maken van opnames waar je zelf ook scherp op staat!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen