OPGELET: de winkel zal uitzonderlijk GESLOTEN zijn op donderdag 30 mei (Hemelvaart)!

Panasonic DMC-SZ10 + SD8GB + Tas

€159,00
Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar!

De Panasonic Lumix DMC-SZ10 is een veelzijdige compact camera met 16 megapixel beeldsensor voor hoge resolutie foto's en HD video-opnames, ideaal voor alledaagse kiekjes. Doordat het 2.7" LCD display naar boven kan klappen is deze camera zeer geschikt voor het maken van prachtige selfies. Met de divere beauty-standen kunt u deze nog fraaier maken. De lens is geschikt voor het maken van groothoekopnames van bijvoorbeeld gebouwen en landschappen terwijl u met de 12x optische zoom en een 35mm-equivalent van 24-288mm veraf gelegen onderwerpen haarscherp vast kunt leggen. Dankzij het compacte ontwerp kunt u de SZ10 gemakkelijk in uw tas of jaszak overal mee naar toe nemen.


Creatief met Selfies en beauty-standen

Kantel het LCD display 180 graden en de optimale instellingen voor selfies worden automatisch gekozen. Met drie filtereffecten kunt u uw selfies meer expressie geven. Het Soft Skin filter maakt uw huid gladder en helderder, het Slimming filter verscherpt uw gezichtslijnen en het Defocusing filter zorgt voor een mooie onscherpe achtergrond. Op het 2.7" LCD display kunt u natuurlijk ook uw gemaakte opnames terugkijken met uw familie en vrienden.


Unieke filtereffecten voor foto's en video's

Creative Control biedt een verscheidenheid aan filtereffecten waarmee u artistieke expressie kunt toevoegen aan uw foto's en video's. De SZ10 beschikt over vijftien effecten; Expressive, Retro, Old Days, High Key, Low Key, Sepia, Dynamic Monocrhome, Impressive Art, High Dynamic, Cross Process, Toy Effect, Miniature Effect, Soft Focus, Star Filter en One Point Color. En met Creative Panorama kunt u dynamische verticale en horizontale panoramafoto's maken door simpelweg de camera te draaien.


Ingebouwde wifi en GPS-geotagging

Met de ingebouwde wifi-connectiviteit kunt u de SZ10 verbinden met uw smartphone of tablet door simpelweg de QR-code op het LCD display van de camera te scannen. De Panasonic Image App zorgt ervoor dat u uw smartphone of tablet kunt gebruiken om de zoom-, focus- en ontspanknop te bedienen. Ook kunt u uw gemaakte foto's en video direct uploaden naar uw favoriete social media sites met behulp van uw smartphone of tablet. De SZ10 heeft de mogelijkheid om locatiegegevens aan uw foto's toe te voegen door gebruik te maken van de GPS-log van uw smartphone of tablet. Zo kunt u later precies zien op welke locatie en tijd u uw foto's gemaakt hebt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen