Profoto B10 Duo Kit

€3.230,00
Artikelnummer: 901167
Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: 1-2 dagen

De Profoto B10 Duo Kit is draadloos, compact en veelzijdig! De kit bestaat uit twee Profoto B10 AirTTL flitskoppen, twee accu's, twee acculaders, twee statiefadapter en een Profoto Core S rugtas. De Profoto B10 is eenvoudig te bedienen en geeft je de mogelijkheid om met een minimale uitrusting, grootse dingen te creëren. Of het nu foto of video is. Op vol vermogen kun je zelfs 400 keer flitsen op één accu! 

Continu-licht
De Profoto B10 is heel goed in te zetten voor videodoeleinden. De kleurtemperatuur van het continue licht is instelbaar van 3000 tot 6500K om het te combineren met aanwezig omgevingslicht. Het licht is helder en dimbaar. Op één acculading profiteer je van 75 minuten continu-licht op vol vermogen. Heb je langer licht nodig, dan sluit je de acculader aan voor continue voeding.

Bediening vanaf je smartphone
De Profoto B10 flitser is vanaf je smartphone te bedienen wanneer je via de speciale Profoto app verbindt via bluetooth. Van vermogen tot kleurtemperatuur, alles is in te stellen via de app. En wanneer je met je smartphone een foto maakt, flitst de B10 mee! Ook de firmware-upgrades voor de flitser zijn via de app uit te voeren, maar voor het gemak is de B10 alsnog voorzien van een USB-C poort.

Verwisselbare li-ion accu
De Profoto B10 flitser werkt op een li-ion accu die heel snel om te wisselen is en in minder dan 90 minuten weer volledig is opgeladen. De flitser is continu te voeden tijdens gebruik: bevestig de oplader aan je statief met behulp van het klittenband riempje, plug het snoer in en je blijft gewoon filmen of fotograferen!

Overal op voorbereid
De Profoto B10 heeft een maximaal vermogen van 250Ws en een totaal bereik van 10 stops. De flitser sluit qua werking naadloos aan op de andere Profoto flitskoppen en is aan te sturen met de Air Remotes. Ook TTL en HSS behoren tot de mogelijkheden. De B10 flitser is bovendien compatibel met meer dan 120 lightshapers.

 
Kenmerken van de Profoto B10 flitser

  • 250Ws vermogen en 10 stops bereik
  • Maximale flits oplaadtijd van 0.5 - 2.2sec
  • TTL-mogelijkheden en High-Speed Sync
  • Kleurtemperatuur instelbaar van 3000-6500K
  • Smartphone-bediening via app en bluetooth
  • Voeding met verwisselbare li-ion accu
  • Afmeting van 17.5 x 11 x 10 centimeter
  • Weegt maar 1.5 kilogram
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen