Wij zijn heel de zomer gewoon OPEN! PASFOTO'S enkel op afspraak!

Profoto gel kit voor A1(X)

Artikelnummer: 101209
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Deze Profoto Gel Kit is ontworpen voor de Profoto A1/A1X flitser. De vier meegeleverde kleuren-gels stellen je in staat om de kleurtemperatuur van het flitslicht te matchen met het licht van de omgeving waar jij je in bevindt. In deze gel-kit wordt er een 1/4 CTO-gel, een 1/2 CTO-gel, een 1/1 CTO-gel en een 1/2 groene gel geleverd.

Het toepassen van de gels
De naam van de gel is af te lezen op één van de drie labeltjes aan de zijkanten van de gels. De oranje gels zorgen ervoor dat het flitslicht op een natuurlijke manier mengt met wat warmer omgevingslicht en de huidtonen van degene die je fotografeert niet flets en bleek worden. De groene gel komt van pas bij het maken van foto's op bijvoorbeeld een kantoor met TL-verlichting. Dit voorkomt dat er te veel magenta in de foto's komt.

Profoto heeft overal gedacht
De gelhouder van de gelkit heeft een magnetische bevestiging en is dus zeer snel en eenvoudig op de A1(X) van Profoto te plaatsen. Ook is het mogelijk om deze set te gebruiken met andere accessoires zoals de apart verkrijgbare Dome Diffuser. Zo haal jij het maximale uit de flitser én uit je creativiteit! Bovendien worden de gelhouder en de gels afzonderlijk in een harde, beschermende case geleverd.

Kenmerken van de Profoto Gel Kit
- Geschikt voor de Profoto A1/A1X flitser
- Te gebruiken met andere lightshapers
- Gelhouder met magnetische bevestiging
- Vier gels van hoogwaardige kwaliteit
- Compleet met twee hardcases

0 sterren op basis van 0 beoordelingen