OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 120-300mm F2.8 DG OS HSM (S) Canon

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Sigma 120-300mm F2.8 DG OS HSM | Sports is een lichtsterk 300mm telezoom objectief met F2.8 over het gehele bereik. Doordat een 300mm F2.8 objectief tot één van de meest geliefde objectieven van fotografen behoort, heeft Sigma de lichtsterke 120-300mm F2.8 zoomobjectief ontwikkeld.

Bij sportwedstrijden, activiteiten op een podium of situaties waarbij u van positie moet veranderen, is het vaak moeilijk om met een traditioneel 300mm objectief de juiste compositie te krijgen, zonder van objectief te hoeven wisselen. Met de lichtsterke 120-300mm F2.8 telezoom hoeft u in deze situaties bijna nooit meer van objectief te verwisselen.

Beeldstabilisatie
Het door SIGMA ontwikkelde OS-systeem zorgt voor een superieure stabilisatie. Dankzij deze technologie kan u eenvoudig vanuit de hand fotograferen. Twee OS (Optische Stabilisatie) modi zijn beschikbaar: mode 1 voor regulier fotografie gebruik en mode 2 voor situaties waarbij het object zich voortbeweegt.

Met behulp van een USB dock (los verkrijgbaar) kunt u zelf de stabilisatie functies aanpassen.

Optisch ontwerp
Dit objectief bevat twee FLD (“F” laag-dispersie) glaselementen, welke dezelfde prestaties leveren als fluoriet. Om chromatische aberratie te minimaliseren is er een SLD (Speciaal laag-dispersie) glaselement in dit objectief verwerkt. Ook compenseert het ontwerp flares en wordt vervaging van een puntvormige lichtbron in de perifere gebieden geminimaliseerd, hierdoor kan dit objectief zich meten met de kwaliteit van een objectief met vast brandpunt.

Super Multi-layer coating
De lenselementen zijn voorzien van een meerlaagse coating die lensflares en schaduwbeelden reduceert, zelfs bij zeer heftig tegenlicht.

Geschikt voor de nieuwe generatie teleconverters
Speciaal voor de Sports productlijn heeft SIGMA twee nieuwe teleconverters ontwikkeld. De SIGMA TC-1401 teleconverter zorgt voor brandpuntsafstand van 168-420mm F4 en de SIGMA TC-2001 zorgt voor een brandpuntsafstand van 240-600mm F5.6. Het autofocus mechanisme blijft actief.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen