Sirui Universal N-3204 X

€489,00 €399,00
Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: 1-5 dagen indien op voorraad in het magazijn of bij de leverancier. Klik op de groene knop voor meer info!

Sirui’s statieven uit de Master serie dragen niet voor niets die naam. Het zijn de sterkste en meest robuuste statieven in deze grootte en gewichtsklasse. De M3204 bereikt een maximale hoogte van 177cm en daar houdt de gemiddelde fotograaf zijn rug dus recht bij. Tegelijk klapt hij dit schitterende statief in tot niet meer dan 50cm lengte. De M-serie is groots in grootte en compactheid.

Master M-3204

  • De statiefbenen van de M-serie kunnen in drie verschillende opnamestanden gebruikt worden, zodat onder alle omstandigheden een perfecte positionering mogelijk is. Het verstellen gaat met de automatisch geveerde drukknoppen op de statiefschouder.
    De benen kunnen bovendien in kopstand worden geplaatst: 180º omhoog. Dit maakt het mogelijk het statief veel compacter dan die van vergelijkbare merken op te bergen.
    Indien het statief is uitgerust met een balkop, past de hele combinatie moeiteloos in de meegeleverde draagtas met handgrepen en schouderriem.
  • Statieven uit deze serie hebben een briljante eigenschap: een van de statiefbenen kan worden afgekoppeld om dienst te doen als eenbeenstatief. De koppeling is uitgevoerd als een dubbele schroefbevestiging, zodat aan stabiliteit en sterkte niets wordt ingeboet.
    Voor het gebruik als eenbeenstatief levert Sirui een extra statiefplaat met omkeerbare 1/4 en 3/8 schroef en een polsband.

6 jaar garantie!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Bundles

Sirui N-3204 + K-30

8% Korting
€548,00
€509,00