OPGELET: wegens opfrissingswerken zal de winkel GESLOTEN zijn van dinsdag 31/1 t.e.m. zaterdag 4/2! Klik op "CONTACT" voor meer info.

SmallRig 2341 L-Bracket for A7III/A7RIII/A9 + Battery Grip

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De SmallRig 2341 L-Bracket is een L-beugel ontworpen voor de Sony Alpha A7 III en A7R III systeemcamera met batterygrip. Je beschikt over meerdere 1/4"-20-aansluitingen voor het bevestigen van accessoires. Het is een modulair ontwerp met anti-twist flenzen zodat de camera niet onbedoeld verdraait.

Acra-type compatibel
Zowel de basisplaat als de zijplaat zijn Arca-type compatibel, waardoor deze gemakkelijk horizontaal of verticaal op Arca-compatibel statieven te monteren is.

Halve cage
De SmallRig 2341 L-Bracket wordt door middel van een 1/4"-20 schroef op de camera aangesloten. Het wordt geleverd met een afneembare bovenplaat die op de flitsschoen van de camera wordt vergrendeld, waardoor de L-bracket in een halve cage wordt getransformeerd en veiliger wordt.

Toegankelijk
De L-bracket blokkeert geen toegangspunten zoals knoppen, poorten of het batterijcompartiment van je camera. De zijplaat is 27mm naar links te verplaatsen wanneer je meer ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld het uitnemen van een kabel. Een ingebouwde schroevendraaier is voorzien voor eenvoudig gebruik op elk gewenst moment.

Accessoires bevestigen
De L-bracket is voorzien van diverse 1/4" montagepunten waarop je accessoires bevestigt. Met een optionele cold shoe mount monteer je een microfoonmount op de zijplaat.

Kenmerken

  • Voor Sony Alpha A7 III en A7R III met batterygrip
  • Arca-type compatibel aan de onder- en zijkant
  • Ingebouwde platte schroevendraaier in de bodem
  • Afneembare bovenplaat die van de L-bracket een halve cage maakt
  • Meerder schroefdraadgaten voor montage van accessoires
  • Gemaakt van een aluminiumlegering
  • Afmetingen 170 x 111 x 60mm
  • Weegt 240gr
0 sterren op basis van 0 beoordelingen