OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony workshop AF + basis menu - 24 mei 19u

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: VOLZET, inschrijven voor reservelijst kan nog.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

We merken dat veel klanten bij het overschakelen op een Sony systeemcamera wat worstelen met de instellingen van de AF en zo dus niet ten volle kunnen genieten van de schitterende mogelijkheden die de AF van de Sony bodies bieden! Ook het menu lijkt op het eerste zicht heel ingewikkeld. Hoe stel ik m'n toestel het beste in, welke functies wijs ik best toe aan welke knoppen en hoe moet ik dat doen,...?

Op al deze vragen zal Sony ambassadeur Arnout je een klaar en duidelijk antwoord geven!

We houden het aantal personen bewust beperkt zodat we iedereen zo goed mogelijk persoonlijk kunnen helpen. Er is dus zeker ruimte om vragen te stellen!

Praktisch:

- Wanneer? Woensdag 24 mei, van 19u-21u
- Waar? Bij ons in de winkel in Veldegem
- Prijs? € 60,-
- Maximum 20 deelnemers!

Je betaalt € 60 voor deze opleiding maar krijgt dit bedrag - indien je je toestel bij ons aangekocht hebt - 100% terugbetaald onder de vorm van een waardebon die je kan gebruiken voor een toekomstige aankoop van Sony materiaal! Eén waardebon per aangekocht toestel.

ALLE deelnemers ontvangen 10% korting op de aankoop van een Sony body of lens, indien je die aankoopt in de week na de workshop en dus t.e.m. woensdag 31 mei!!! Deze korting van 10% is cumuleerbaar met de waardebon en eventueel andere actieve promoties.

Opgelet: kies bij het uitchecken voor "afhalen in de winkel" zodat je geen verzendkosten moet betalen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen