Wij zijn heel de zomer gewoon OPEN! PASFOTO'S enkel op afspraak!

TetherTools Air Direct Wireless Tethering System

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Tether Tools Air Direct Wireless Tethering System
De Tether Tools Air Direct Wireless Tethering System is compatibel met camera's met tethering van merken als Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic, Olympus, Phase One, Leica en Hasselblad. Het systeem heeft een vijf keer snellere gegevensoverdracht dan voorheen.

Air Remote app
Bekijk je creaties direct op je smartphone of tablet of bedien je Canon- of Nikon camera met behulp van de Air Remote app. 

Stroomvoorziening
De Tether Tools Air Direct Wireless Tethering System voorzie je van stroom met een LP-E6 accu of netstroom. Een volle accu gaat drie tot vijf uur mee.


Kenmerken van de Tether Tools Air Direct Wireless Tethering System

  • Bekijk je foto's meteen op je smartphone of tablet
  • Bestuur je Canon- of Nikon camera met je smartphone
  • Nieuwste USB-C-technologie
  • Compatibel met veel verschillende camera's
  • Dual-bandtechnologie met 2.4GHz en 5GHz bandbreedte
  • Draadloos bereik van 60 meter
  • Afmeting van 3.9 x 9.2 x 6.9 centimeter
  • Weegt 170 gram

 

De belangrijkste functies van de Air Direct:
1/ Jouw software. Geen compromissen.
Met de Air Direct zit je niet vast een aan programma van een derde partij, je kan gewoon de software gebruiken die jij fijn vindt bijvoorbeeld, Capture One, Smart Shooter, Adobe Lightroom, Darkroom, etc. Hoe dit kan? Dit is mogelijk doordat de Air Direct via de USB tethering poort van de camera wordt aangesloten en hierdoor hetzelfde werkt als tethered fotograferen.
2/ Veelzijdige montage
De Air Direct kan op veel manieren gemonteerd worden op een camera of een tripod, het is niet noodzakelijk om op de hot shoe van je camera gemonteerd te worden. Zo kan de camera gemakkelijk worden gemonteerd op elke Arca L-Bracket en door de quick-release functie van de Air direct zit hij gemakkelijk stevig vast. Als er voor deze keuze gekozen wordt is er nog ruimte voor een kabel en blijft je hot shoe vrij voor een flitser of een trigger. Op de Arca Clamp voor L-Backets kun je alles met een coldshou bevestigen, zodra je hotshoe op je camera kan worden gebruikt voor een trigger of een flitser.
3/ Maximale overdrachtssnelheid
De Air Direct heeft vijf keer zoveel snelheid als zijn voorganger, de Case Air Wireless. Het lezen van informatie van de camera via de super-speed USB-C port en het gebruik van 802.11AC wireless zorgt voor een overdrachtssnelheid tot wel 443Mbps. Normaal worden de draadloze zenders geblokkeerd door metalen camera onderdelen. Hier is bij de Air Direct aan gedacht en is de afstand waarop de Air Direct blijft functioneren 200 voet (60 meter).
4/ Draadloze Camera Controle
De Air Direct is niet gelimiteerd aan Canon of Nikon cameras. Hij is ook compatible met Canon, Fuji, Nikon, Sony, Olympus, Panasonic LUMIX en Leica modellen met USB tethering functionaliteit. Dit maakt het een van de meest mobiele tethering apparaten op de markt.
5/ RAW & JPEG overdrachten
De Air Direct verplaatst bestanden van je camera naar je computer via draadloos PTP, er zijn geen folders noodzakelijk. Het wordt wel aangeraden RAW + JPEG te schieten. De JPEG wordt eerst overgezet en daarna het RAW bestand, dit geeft je snel een beeld van de foto.
6/ Ononderbroken vermogen
De Air Direct heeft een grote batterij die niet de accu van je camera zal leegtrekken. De LP-E6 batterij is exclusief voor het voorzien van stroom naar de Air Direct. Er is ook een DC port die kan gebruikt worden voor als je een extern batterij pack wil gebruiken voor ongelimiteerde stroom. Door deze optie kan je ook de LP-E6 batterij vervangen zonder dat je connectie verliest met de Air Direct.
7/ Meer bereik
Zowel 2.4GHz en 5GHz zijn beschikbaar voor de Air Direct. Door de draadloze technologie zal de snelheid van grote bestanden wel minder worden in combinatie met een langere afstand. Je kan dit optimaliseren door file compression te gebruiken in je camera en time-out limitaties uit te zetten in je capture software.
8/ Air Remote Mobile Tethering App voor Canon en Nikon gebruikers.
De Air Remote Mobile Tethering App, is een app die je camera draadloos verbindt met de Air Direct. Het maakt draadloos tetheren nog simpeler en kan geïnstalleerd worden op elk IOS en Android draaiend apparaat. Het is beschikbaar op de Apple Store en op de Google Play store.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen