OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Workshop AF op Canon EOS R - 9 dec '23 VM

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Er zijn nog plaatsen vrij!
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Canon EOS R camera's staan bekend om hun snelle en innovatieve autofocus, maar haal je er wel alles uit ?
Schrijf je dan zeker in voor deze autofocus workshop met Pascal Vandecasteele!

Pascal zet de theorie direct om naar de praktijk: hij neemt je mee op een rondleiding door het autofocus menusysteem, waarbij je telkens tips en advies krijgt om het maximale uit je camera te halen. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Wil je meer weten over wat de autofocus van de EOS R-systeemcamera's zo uniek maakt? Met de nieuwste generatie camera's van het EOS R-systeem introduceerden we Dual Pixel CMOS AF II*, dat gebruik maakt van deep-learning kunstmatige intelligentie voor geavanceerde herkenning en tracking van onderwerpen ( Mensen, dieren en voertuigen ).

De oog- en gezichtsherkenning assisteert met precisie bij het maken van portretten, terwijl de feature om snel bewegende katten, honden, paarden en vogels te identificeren het werk van een wildlife-fotograaf vergemakkelijkt.

Bovendien maakt het Dual Pixel CMOS AF II het mogelijk om ook bij weinig licht haarscherpe beelden te fotograferen. Wilt u maximaal gebruik maken van de nieuwe Canon EOS R3 en R5 , R6 , R6II , R7 ,R8 ? Komen de Autofocus menu's je bekend voor, maar merk je dat je de handleiding wilt pakken om erachter te komen wat sommige nieuwe dingen doen? Volg dan deze Autofocus workshop met Pascal Vandecasteele, terwijl hij je meeneemt op een rondleiding door het Autofocus menusysteem en je hints, tips en advies geeft over hoe je het beste uit de camera's kunt halen. Hij zal enkele van de nieuwe functies ontrafelen en ervoor zorgen dat al uw vragen worden beantwoord.

Wat neem je mee? Je camera, objectieven, extra batterij en geheugenkaart.

Praktisch:

- Wanneer? Zaterdag 9 december, van 9u30 tot 13u
- Waar? Bij ons in de winkel in Veldegem
- Prijs? € 60,-
- Maximum 15 deelnemers!

Je betaalt € 60 voor deze opleiding maar krijgt dit bedrag - indien je je toestel bij ons aangekocht hebt - 100% terugbetaald onder de vorm van een waardebon die je kan gebruiken voor een toekomstige aankoop van Canon materiaal!

Opgelet: kies bij het uitchecken voor "afhalen in de winkel" zodat je geen verzendkosten moet betalen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen