OPGELET: de winkel zal op woensdag 11/12 uitzonderlijk al om 16u30 GESLOTEN zijn!!!

Workshop Fotograferen met LED op 14/12 (10-12u) door Tom Museeuw

Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Er zijn nog plaatsen vrij!

Steeds meer fotografen ontdekken de vele voordelen van het werken met led belichting. “What you see is what you get” is het grootste voordeel, tijdens het fotograferen zie je onmiddellijk hoe het licht op je onderwerp valt. Led belichting zorgt er voor dat je sneller het licht naar je hand kan zetten. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen die je zal ontdekken tijdens de workshop.

Fotograaf Tom Museeuw (‪fotofolio.be‬) gebruikt al enkele jaren continu (led) licht tijdens zijn commerciële fotosessies. Tijdens de workshop krijg je een duidelijk inzicht over de verschillende types led belichting die er op de markt aangeboden worden. Tom bespreekt o.a. de verschillen in lichtkwaliteit en lichtspreiding. Aan de hand van demomateriaal geeft hij een pak tips waarop je moet letten bij de aankoop van led belichting. Tom voorziet een uitgebreide live demonstratie met allerhande materiaal zodat de deelnemers een duidelijk inzicht krijgen hoe hij zijn portretten belicht. De opbouw van het portret kan tijdens de demonstratie via live-feed uit de camera op een scherm gevolgd worden zodat niemand iets hoeft te missen van het proces. Deze workshop is toegankelijk voor iedere leergierige fotograaf. Tijdens een praktisch gedeelte krijg je zelf de kans om te fotograferen zodat je met professionele foto’s huiswaarts keert.

Klik hier om te zien welk materiaal Tom zal gebruiken om deze prachtige portretten te maken!

Locatie: de workshop gaat door in onze studio boven de winkel, Koning Albertstraat 13, 8210 Veldegem.

Wanneer: zaterdag 14 december 2019 (2 sessies) van 10u tot 12u of van 14u tot 16u (telkens voor maximum 10 deelnemers). Gelieve in te schrijven voor de sessie naar keuze!

Kostprijs: € 75 maar alle aanwezig ontvangen die dag 10% korting bij aankoop van Nanlite of Ledgo LED verlichting!

Uw inschrijving is pas volledig na ontvangst van bevestiging én betaling.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen